Afër
...
D8SP4B Makinë tharëse me kondensim
449,99 €

Makinë tharëse me kondensim D8SP4B

Ngrohes elektrik Niveli i energjisë: B
449,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Sensor IQ

Sensor IQ

Teknologjia me Sensor për një operim të sigurt
Teknologjia me sensor Smart kontrollon automatikisht proçesin e tharjes sipas programit të zgjedhur, llojit të rrobave dhe nivelit të dëshiruar të tharjes. Operimi efiçent i sensorit shmang gabime të mundshme dhe siguron mjedisin më të mire të mundshëm për të tharë rrobat. Sensorët kontrollojnë edhe të gjithë parametrat e tjerë për të reduktuar konsumin e energjisë.
më shumë info
më pak info
_products/features/icon - AutoDrain

AutoDrain

Nuk ka më zbrazje manuale të rezervuarit të kondensimit
Tharësja e kondensimit me tubin e kullimit mund të lidhet me sistemin tuaj të kullimit për t'i dhënë fund zbrazjes manuale të kazanit të kondensimit.
_products/features/icon - FiltrimSupreme

FiltrimSupreme

Filtri më i madh dhe efiçent në treg
Gorenje ka sistemin më efiçent të filtrimit në botë, duke siguruar 40% filtrim më efiçent se sistemet tradicionale. Ajo përfshin një filtër special 3D të instaluar përpara njësisë së kondensimit, një filtër në derën e tharëses dhe një filtër në Kazan. Këto filtra kapin edhe grimcat më të vogla të pluhurit. Pas ciklit të tharjes, këto dy filtra fshihen lehtësisht.
më shumë info
më pak info

Tharja e vëllimeve të vogla

Tharje efiçente e pak rrobave
Tharëset Gorenje tani lejojnë edhe tharjen një e nga një. Avantazhi i funksionit të vëllimit të vogël është tharja e menjëhershme e rrobave që ju duhen, pa pritur rrobat e tjera të thahen.

E siguruar për fëmijët

Dera nuk mund të hapet gjatë ciklit të tharjes. Për siguri shtesë paneli i kontrollit mund të bllokohet vetëm duke shtypur një buton ose kombinim butonash.

Kontroll i thjeshtë

Rezultatet e dëshiruara në vetëm tre hapa
Paneli i kontrollit i projektuar ergonomikisht lejon kontroll të thjeshtë të proçesit të tharjes; hapat renditen nga e djathta në të majtën. Programet më të përdorura të tharjes janë të vendosura në anën e majtë. Ngjitur është një seksion me komanda shtesë si fillim i vonuar i ciklit të tharjes osë tharje në temperaturë të ulët, mbështetur nga treguesit LED dhe ekrani LCD. Paneli i kontrollit mbaron me butonat e fillimit dhe përfundimit në anën e majtë të tharëses. Ky projektim siguron një përdorim të thjeshtuar.
më shumë info
më pak info

GentleCare

Tharje e butë për pëlhurat delikate
Kujdesi special për veshjet më delikate operon në një temperaturë të ulët prej 40 °C. Një cikël më i gjatë tharje është plotësisht i sigurtë sepse mbron rrobat tuaja nga deformimi ose dëmtimi.

Programimi i fillimit të ciklit të tharjes

Tharë në momentin e duhur. Fillimi i proçesit të tharjes mund të programohet deri në 24 orë më parë. Rrobat do të thahen në nivelin e caktuar më parë dhe do të jenë gati për t'u futur në dollap ose për t'u hekurosur.
Veçori të tjeraKarakteristika më pak

Detajet teknike

Niveli i energjisë: B

Ngjyra: E bardhe

Volumi i rrotorit: 120 l

Dera e madhe: 35 cm

Këndi i hapjes së derës: 180 °

Tamburi me lëvizje të rikthyeshme

AutoDrain - kullim direkt i kondesimit

Ekrani: Ekran LED

Çelësat: Fillimi/Pauza

15 programe

Temperaturë më e ulët tharje

Kundra rrudhave

Fillim i vonuar

Sinjal zanor

Treguesi i fazave të larjes

Sinjali për "mbushjen plot të rezervuarit të ujit"

Tregim në ekranin LCD i kohës së mbetur të larjes

Pjesët për vakum

SensorIQ - Sensor teknologjia

Sensori i lagështisë

Mbrojtje nga fëmijët (CDP)

Tambur inoksi

Niveli i zhurmave: 65 dB(A)re1pW

Konsumi i energjisë kWh/vit: 559,2 kWh

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 64 × 91,5 × 68,5 cm

Pesha neto: 39,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 41,3 kg

Fuqia e instaluar: 2.500 w

Siguresë: 16 A

Kodi i artikullit: 734880

Kodi EAN: 3838782344817

Shtesë

Produktet e ngjashme