Afër
...
D74SY2W Makinë tharëse me kondensim
399,99 €

Makinë tharëse me kondensim D74SY2W

Ngrohes elektrik Mbushja: Mbushja 1-7 kg Niveli i energjisë: B
D74SY2W
_product/variations/distinction/colour-whiteTrego të dy variacione
klikoni për të mbyllur
399,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - AutoDrain

AutoDrain

Nuk ka më zbrazje manuale të rezervuarit të kondensimit
Tharësja e kondensimit me tubin e kullimit mund të lidhet me sistemin tuaj të kullimit për t'i dhënë fund zbrazjes manuale të kazanit të kondensimit.
_products/features/icon - E siguruar për fëmijët

E siguruar për fëmijët

Dera nuk mund të hapet gjatë ciklit të tharjes. Për siguri shtesë paneli i kontrollit mund të bllokohet vetëm duke shtypur një buton ose kombinim butonash.

Filtra të lehtë për t'u pastruar

Filtër lehtësisht i arritshëm
Filtri vendoset në mënyrë të përshtatshme në derë. Dizajni i saj lejon pastrim të lehtë me një leckë të lagur; si alternativë, mund të hiqet dhe të lahet nën ujë të rrjedhshëm. Pastrimi i rregullt i filtrit dhe zbrazja e rezervuarit të kondensatës do të lejojë efektet e tharjes optimale të ciklit tjetër të tharjes.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Niveli i energjisë: B

Ngjyra: E bardhe

Mbushja: Mbushja 1-7 kg

Volumi i rrotorit: 117 l

Dera e madhe: 35 cm

Këndi i hapjes së derës: 180 °

Tamburi me lëvizje të rikthyeshme

AutoDrain - kullim direkt i kondesimit

Ekrani: Ekran LED

Çelësat: Fillimi/Pauza

7 programe

Programet: Programi I këmishave – Temperature e ulët gjatë operimit për të reduktuar rudhat gjatë larjes

Temperaturë më e ulët tharje

Kundra rrudhave

Fillim i vonuar

Sinjal zanor

Pastrim i thjeshtë i filtrit

Treguesi i fazave të larjes

Sinjali për "mbushjen plot të rezervuarit të ujit"

Tregim në ekranin LCD i kohës së mbetur të larjes

Pjesët për vakum

SensorIQ - Sensor teknologjia

Tharje AdaptTech - Sistem inteligjent memorizimi

Sensori i lagështisë

Mbrojtje nga fëmijët (CDP)

Tambur inoksi

Niveli i zhurmave: 65 dB(A)re1pW

Konsumi i energjisë kWh/vit: 503,8 kWh

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 64 × 91,5 × 68,5 cm

Pesha neto: 40 kg

Pesha bruto e pajisjes: 42 kg

Fuqia e instaluar: 2.500 w

Siguresë: 16 A

Kodi i artikullit: 431122

Kodi EAN: 3838942939457

Shtesë

Produktet e ngjashme