Afër
...
WD94141 Makinë larëse dhe tharëse robash
679,99 €

Makinë larëse dhe tharëse robash WD94141

Kapaciteti: 9 kg Shpejtësia e rrotullimit (RPM): 1.400 rpm Niveli i energjisë: A Konsumi i energjisë kWh/për cikël: 1,05 kWh
679,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

QuickWet: sistemi i njomjes intensive

Njomje tepër e shpejtë dhe kohëzgjatje më e shkurtër e programit
Njomje tepër e shpejtë dhe kohëzgjatje më e shkurtër e programit. Sistemi i njomjes intensive QuickWet lejon futjen e ujit duke e kombinuar me detergjentin. Kështu, rrobat lagen më shpejt dhe programi i larjes është më i shkurtër, gjë që kursen energji.

fiber

Stabiliteti i lavatriçes gjatë operimit. Sistemi i kontrollit të stabilitetit do të sigurojë se ngarkesa është e shpërndarë në mënyrë të barabartë në kazan. Nëse sensori i kontrollit të stabilitetit percepton ndonjë mosbalancim, rrotullimi i kazanit ndalon për të lejuar një shpërndarje më uniforme të lavanderisë.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A

Kapaciteti: 9 kg

Mbushja: Mbushje 6 kg

Shpejtësia e rrotullimit (RPM): 1.400 rpm

Kapaciteti: 9 kg

Mbushja: Mbushje 6 kg

Volumi i rrotorit: 61 l

Këndi i hapjes së derës: 135 °

Ekrani: Njësi kontrolli me ekran LCD

Rregullim i temperaturës

Sinjal zanor

15 programe

Programet bazë: Të pambuktat, Robat me ngjyra dhe delikate

Paralarja

Rregullim i temperaturës

Programi i shpejtë

Fillim i vonuar

Pompa STOP

Sinjal zanor

Ngrohes elektrik

Njomja 4-D

Sistemi i sprucimit +JET

Mbrojtje nga fëmijët (CDP)

Aliazh karboni

SHpenzim mesatar për një familie me katër anëtarë: 9.800 L

Niveli i zhurmave: 64 dB(A)re1pW

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,7 × 84,5 × 58,2 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 64,1 × 88,1 × 66 cm

Pesha neto: 80,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 83 kg

Fuqia e instaluar: 2.200 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 477308

Kodi EAN: 3838942017636

Shtesë

Produktet e ngjashme