Afër
...
WD73121 Makinë larëse dhe tharëse robash
599,99 €

Makinë larëse dhe tharëse robash WD73121

Kapaciteti: 7 kg Shpejtësia e rrotullimit (RPM): 1.200 rpm Niveli i energjisë: B Konsumi i energjisë kWh/për cikël: 1,23 kWh
599,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

fiber

Stabiliteti i lavatriçes gjatë operimit. Sistemi i kontrollit të stabilitetit do të sigurojë se ngarkesa është e shpërndarë në mënyrë të barabartë në kazan. Nëse sensori i kontrollit të stabilitetit percepton ndonjë mosbalancim, rrotullimi i kazanit ndalon për të lejuar një shpërndarje më uniforme të lavanderisë.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Niveli i energjisë: B

Kapaciteti: 7 kg

Mbushja: 5 kg

Motor standard

Shpejtësia e rrotullimit (RPM): 1.200 rpm

Kapaciteti: 7 kg

Mbushja: 5 kg

Volumi i rrotorit: 60 l

Këndi i hapjes së derës: 135 °

Ekrani: Ekran LED

Rregullim i temperaturës

Sinjal zanor

15 programe

Programet bazë: Të pambuktat, Robat me ngjyra dhe delikate

Rregullim i temperaturës

Fillim i vonuar

Pompa STOP

Sinjal zanor

Ngrohes elektrik

Mbrojtje nga tejmbushja

Mbrojtje nga fëmijët (CDP)

Aliazh karboni

SHpenzim mesatar për një familie me katër anëtarë: 10.000 L

Niveli i zhurmave: 66 dB(A)re1pW

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,7 × 84,5 × 58,2 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 64,1 × 88,1 × 66 cm

Pesha neto: 78 kg

Pesha bruto e pajisjes: 80 kg

Fuqia e instaluar: 2.200 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 477248

Kodi EAN: 3838942017476

Shtesë

Produktet e ngjashme