Afër
...
WD10514 Makinë larëse dhe tharëse robash
649,99 €

Makinë larëse dhe tharëse robash WD10514

Kapaciteti: 10 kg Shpejtësia e rrotullimit (RPM): 1.400 rpm Niveli i energjisë: A Konsumi i energjisë kWh/për cikël: 0,92 kWh
649,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A

Kapaciteti: 10 kg

Mbushja: Mbushja 1-7 kg

Shpejtësia e rrotullimit (RPM): 1.400 rpm

Kapaciteti: 10 kg

Mbushja: Mbushja 1-7 kg

Volumi i rrotorit: 68 l

Këndi i hapjes së derës: 140 °

Ekrani: Ekran LED

Rregullim i temperaturës

Sinjal zanor

16 programe

Paralarja

Rregullim i temperaturës

Fillim i vonuar

Pompa STOP

Sinjal zanor

Ngrohes elektrik

Mbrojtje nga tejmbushja

Mbrojtje nga fëmijët (CDP)

Aliazh karboni

SHpenzim mesatar për një familie me katër anëtarë: 14.000 L

Niveli i zhurmave: 63 dB(A)re1pW

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,5 × 84,5 × 66 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 68 × 89 × 71 cm

Pesha neto: 74 kg

Pesha bruto e pajisjes: 80 kg

Fuqia e instaluar: 2.000 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 734401

Kodi EAN: 3838782328527

Shtesë

Produktet e ngjashme