Afër
...
W7543LR Lavatriçe e veçuar
459,99 €

W7543LR

Lavatriçe e veçuar
Kapaciteti: 7 kg Shpejtësia e rrotullimit (RPM): 1.400 rpm Niveli i energjisë: A -30 %
459,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Teknologjia SensoCare

Perfeksion në larjen e rrobave
Teknologjia SensoCare bën të sigurt që çdo lloj pëlhure të lahet në mënyrën më të mirë të mundshme. Kjo është gjithmonë kombinim optimal i temperaturës, sasisë së ujit, kohës dhe shpejtësisë së shtrydhjes. Nëse rrobat tuaja kanë nevojë për një përkujdesje më të veçantë, larja e të pambuktave dhe rrobave me fibra sintetike mund të optimohet me mënyra dhe funksione shtesë. NormalCare bën kombinimin optimal të katër parametrave për çdo ngarkesë rrobash; TimeCare redukton kohën larjes; AllergyCare përdor më shumë ujë dhe shtrydhje shtesë; dhe EcoCare shfrytëzon energjinë me më shumë efektivitet.
më shumë info
më pak info

Kontroll i plotë i peshës

Rezultate superiore në larje pavarësisht ngarkesës së rrobave.
Sensorët rregullojnë të gjitha parametrat larës për sasinë e rrobave në tamburin e lavatriçes. Kjo çon në përdorimin optimal të ujit dhe fuqisë, larja është më e shkurtër dhe punimi është në mënyrë të konsiderueshme më i qetë. Një shportë plot me rroba, pa marrë parasysh sa e madhe, do të jetë e pastër dhe e këndshme në nuhatje.
më shumë info
më pak info

Rezistencë ndaj nxehtësisë

Ngrohës (rezistencë) e sigurtë dhe me përdorim afatgjatë
Ngrohësi i rimodeluar dhe përmirësuar ka një sistem mbrojtës ndaj mbinxehjes. Kjo zgjat jetëngjatësinë e tij dhe e bën punën e lavatriçes më të sigurt.

Kazan si një SPA e vërtetë - Ambjent përkujdesës për rrobat tuaja

Përkujdesje totale ndaj rrobave tuaja
Tamburi i brendshëm i lavatriçeve SensoCare është bërë nga inoks i cilësisë më të mirë dhe ka sipërfaqe jashtëzakonisht të butë. Prandaj, lavatriçja lan plotësisht, bën shpëlarje dhe shtrydhje të mirë, dhe pa ndonjë dëmtim.

Operim pa zhurmë, sinjale akustike në ndihmë të përdoruesit

Përveç paraqitjes elegante, makinat larëse Gorenje lëshojnë tinguj të këndshëm. Spikerët me cilësi të lartë e bëjnë përdorimin e lavatriçes edhe më të këndshëm. Vëmendje e veçantë i është kushtuar programeve dhe butonave lëvizës të përzgjedhjes së funksioneve, shpërndarësit të ilaçit dhe derës.
më shumë info
më pak info

Kazan sterilizues

Zgjidhja për rroba me aromë të këndshme
Ky program bën të sigurt që ndërresat të lahen në mënyrë të përkryer dhe sterile, duke u dhëne atyre edhe një aromë të këndshme. Larja me pluhur larës në temperatura të ulëta mund të çojë në kushte ideale për zhvillimin e baktereve të cilat nga ana tjetër mund të shkaktojnë një erë jo të mirë në rrobat tuaja. SterilTub lan me tambur bosh dhe eliminon çdo bakter në brendësi të lavatriçes.
më shumë info
më pak info

AquaStop

Asnjë rrezik nga vërshimi i ujit
Sistemi i sigurisë automatikisht mbyll furnizimin me ujë në hyrje të tij në rast të një rrjedhje apo vërshimi të ujit. Pompa automatikisht nxjerr jashtë ujin e mbetur në kazan duke e shkarkuar. Kështu, lavatriçja mund të veprojë pa mbikëqyrjen tonë, dhe ne nuk shqetësohemi nga rrjedhja apo vërshimi i ujit. Modelet e avancuara kanë një sensor të veçantë të instaluar në pjesën e poshtme të lavatriçes. Në rast të një rrjedhjeje të mundshme, sensori menjëherë do të ndërpresë nga rrjeti, nëpërmjet elektrovalvolës, furnizimin me ujë të pajisjes.
më shumë info
më pak info

fiber

Stabiliteti i lavatriçes gjatë operimit. Sistemi i kontrollit të stabilitetit do të sigurojë se ngarkesa është e shpërndarë në mënyrë të barabartë në kazan. Nëse sensori i kontrollit të stabilitetit percepton ndonjë mosbalancim, rrotullimi i kazanit ndalon për të lejuar një shpërndarje më uniforme të lavanderisë.
më shumë info
më pak info

Siguri ndaj fëmijëve

Gjatë larjes, dera qëndron e mbyllur, duke mbrojtur edhe fëmijën më kureshtar nga hapja e saj. Për të qenë akoma më të siguruar, paneli i kontrollit mund të bllokohet duke shtypur çelësat me një kombinim të veçantë, duke e bërë kështu të pamundur aktivizimin e parametrave nga fëmijët.
Veçori të tjeraKarakteristika më pak

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A -30 %

Shpejtësia e rrotullimit (RPM): 1.400 rpm

Kapaciteti: 7 kg

Volumi i rrotorit: 54 l

Ekrani: Ekran LED

Paracaktimi i kohëzgjatjes së punës

Rregullimi i shpejtësisë së centrifugës

Paralarja

Rregullim i temperaturës

Programi i shpejtë

Sinjal zanor

SensorIQ - Sensor teknologjia

Punim shumë i qetë

Funksion diagnoze

Ndalimi i pjesëshëm i ujit (Partial AquaSTOP)

Mbrojtje nga fëmijët (CDP)

SHpenzim mesatar për një familie me katër anëtarë: 9.586 L

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 64 × 92 × 68,5 cm

Pesha neto: 75 kg

Pesha bruto e pajisjes: 77 kg

Fuqia e instaluar: 2.300 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 412631

Kodi EAN: 3838942911705

Karkasa

Produktet e ngjashme