Afër
...
W62Y2/S Lavatriçe e veçuar
245,99 €

Lavatriçe e veçuar W62Y2/S

Kapaciteti: 6 kg Shpejtësia e rrotullimit (RPM): 800 rpm Niveli i energjisë: A -20 %
245,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Teknologjia SensoCare

Teknologjia SensoCare

Perfeksion në larjen e rrobave
Teknologjia SensoCare bën të sigurt që çdo lloj pëlhure të lahet në mënyrën më të mirë të mundshme. Kjo është gjithmonë kombinim optimal i temperaturës, sasisë së ujit, kohës dhe shpejtësisë së shtrydhjes. Nëse rrobat tuaja kanë nevojë për një përkujdesje më të veçantë, larja e të pambuktave dhe rrobave me fibra sintetike mund të optimohet me mënyra dhe funksione shtesë. NormalCare bën kombinimin optimal të katër parametrave për çdo ngarkesë rrobash; TimeCare redukton kohën larjes; AllergyCare përdor më shumë ujë dhe shtrydhje shtesë; dhe EcoCare shfrytëzon energjinë me më shumë efektivitet.
më shumë info
më pak info
_products/features/icon - Rezistencë ndaj nxehtësisë

Rezistencë ndaj nxehtësisë

Ngrohës (rezistencë) e sigurtë dhe me përdorim afatgjatë
Ngrohësi i rimodeluar dhe përmirësuar ka një sistem mbrojtës ndaj mbinxehjes. Kjo zgjat jetëngjatësinë e tij dhe e bën punën e lavatriçes më të sigurt.
_products/features/icon - Kazan si një SPA e vërtetë - Ambjent përkujdesës për rrobat tuaja

Kazan si një SPA e vërtetë - Ambjent përkujdesës për rrobat tuaja

Përkujdesje totale ndaj rrobave tuaja
Tamburi i brendshëm i lavatriçeve SensoCare është bërë nga inoks i cilësisë më të mirë dhe ka sipërfaqe jashtëzakonisht të butë. Prandaj, lavatriçja lan plotësisht, bën shpëlarje dhe shtrydhje të mirë, dhe pa ndonjë dëmtim.

Kazan sterilizues

Zgjidhja për rroba me aromë të këndshme
Ky program bën të sigurt që ndërresat të lahen në mënyrë të përkryer dhe sterile, duke u dhëne atyre edhe një aromë të këndshme. Larja me pluhur larës në temperatura të ulëta mund të çojë në kushte ideale për zhvillimin e baktereve të cilat nga ana tjetër mund të shkaktojnë një erë jo të mirë në rrobat tuaja. SterilTub lan me tambur bosh dhe eliminon çdo bakter në brendësi të lavatriçes.
më shumë info
më pak info

Siguri ndaj fëmijëve

Gjatë larjes, dera qëndron e mbyllur, duke mbrojtur edhe fëmijën më kureshtar nga hapja e saj. Për të qenë akoma më të siguruar, paneli i kontrollit mund të bllokohet duke shtypur çelësat me një kombinim të veçantë, duke e bërë kështu të pamundur aktivizimin e parametrave nga fëmijët.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A -20 %

Ngjyra: E bardhe

Shpejtësia e rrotullimit (RPM): 800 rpm

Kapaciteti: 6 kg

Volumi i rrotorit: 42 l

Shpejtësia e rrutullimit të centrifugës: Rregullimi i shpejtësisë së centrifugës

Paralarja

Rregullim i temperaturës

Programi i shpejtë

SensorIQ - Sensor teknologjia

Punë pa zhurmë

Funksion diagnoze

Mbrojtje nga fëmijët (CDP)

SHpenzim mesatar për një familie me katër anëtarë: 9.240 L

Konsumi vjetor i energjesë: 166 kWh

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 44 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 64 × 91 × 51,5 cm

Pesha neto: 63 kg

Pesha bruto e pajisjes: 64,2 kg

Fuqia e instaluar: 2.000 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 362023

Kodi EAN: 3838942766107

Shtesë

Produktet e ngjashme