Afër
...
W6101/S Lavatriçe e veçuar
245,99 €

Lavatriçe e veçuar W6101/S

Kapaciteti: 6 kg Shpejtësia e rrotullimit (RPM): 1.000 rpm Niveli i energjisë: A-10%
245,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Kazan sterilizues

Kazan sterilizues

Zgjidhja për rroba me aromë të këndshme
Ky program bën të sigurt që ndërresat të lahen në mënyrë të përkryer dhe sterile, duke u dhëne atyre edhe një aromë të këndshme. Larja me pluhur larës në temperatura të ulëta mund të çojë në kushte ideale për zhvillimin e baktereve të cilat nga ana tjetër mund të shkaktojnë një erë jo të mirë në rrobat tuaja. SterilTub lan me tambur bosh dhe eliminon çdo bakter në brendësi të lavatriçes.
më shumë info
më pak info

fiber

Stabiliteti i lavatriçes gjatë operimit. Sistemi i kontrollit të stabilitetit do të sigurojë se ngarkesa është e shpërndarë në mënyrë të barabartë në kazan. Nëse sensori i kontrollit të stabilitetit percepton ndonjë mosbalancim, rrotullimi i kazanit ndalon për të lejuar një shpërndarje më uniforme të lavanderisë.
më shumë info
më pak info
_products/features/icon - Siguri ndaj fëmijëve

Siguri ndaj fëmijëve

Gjatë larjes, dera qëndron e mbyllur, duke mbrojtur edhe fëmijën më kureshtar nga hapja e saj. Për të qenë akoma më të siguruar, paneli i kontrollit mund të bllokohet duke shtypur çelësat me një kombinim të veçantë, duke e bërë kështu të pamundur aktivizimin e parametrave nga fëmijët.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A-10%

Ngjyra: E bardhe

Shpejtësia e rrotullimit (RPM): 1.000 rpm

Kapaciteti: 6 kg

Volumi i rrotorit: 42 l

Shpejtësia e rrutullimit të centrifugës: Rregullimi i shpejtësisë së centrifugës

Paralarja

Rregullim i temperaturës

Programi i shpejtë

SensorIQ - Sensor teknologjia

Punë pa zhurmë

Funksion diagnoze

Mbrojtje nga fëmijët (CDP)

SHpenzim mesatar për një familie me katër anëtarë: 9.240 L

Konsumi vjetor i energjesë: 194 kWh

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 44 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 64 × 91 × 51,5 cm

Pesha neto: 63 kg

Pesha bruto e pajisjes: 64,2 kg

Fuqia e instaluar: 2.000 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 561600

Kodi EAN: 3838942128486

Shtesë

Produktet e ngjashme