Afër
...
OM33HPX Mini SHporet
69,99 €

Mini SHporet OM33HPX

129,99 €
69,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Çelik inox

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 45 × 32,4 × 30 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 55,8 × 42,8 × 37,5 cm

Pesha neto: 10 kg

Pesha bruto e pajisjes: 12,2 kg

Fuqia e instaluar: 1.600 w

Kodi i artikullit: 662540

Kodi EAN: 3838782057816

Shtesë