Afër
...
K63102BW Sobë e kombinuar
408,99 €

K63102BW

Sobë e kombinuar
Niveli i energjisë: A Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm
408,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Forma HomeMade

Pjekje si në furrat tradicionale me dru
Forma karakteristike e rrumbullakët është një nga veçoritë më të dobishme të furrave Gorenje. Frymëzuar nga furrat tradicionale me dru, ajo mundëson ajrin e nxehtë të lëvizë lirshëm. Ushqimi është gatuar gjithmonë në mënyrë perfekte sepse ai eshte ngrohur nga të gjitha anë në mënyrë të barabartë, hijshëm në pamjen e jashtme dhe i shijshëm në ngrënie. Kombinuar me sistemin MultiFlow 360˚ të ventilimit, kjo e bën pjekjen në 5 nivele të mundshme.
më shumë info
më pak info

Më shumë hapësirë

Më shumë hapësirë për liri më të madhe gatimi
Gjenerata e re e furrave Gorenje fsheh një formë brenda në pjesën e sipërme. Tani qarkullimi i optimuar i ajrit brenda në një vëllim edhe më të madh, bëhet krejtësisht lirisht. Volumi më i madh lejon përgatitjen e tavave më të mëdha të pjekjes dhe sasi më të mëdha të ushqimit, ndërsa jashtë dimensionet tyre mbeten të njëjta. Ndërkohë që më parë me 3, tani furrat e linjës Superiore mundësojnë përdorimin në 5 nivele pjekjeje në të njëjtën kohë. Kapaciteti shkon deri në 75l në furrat standarde dhe deri në 53l në furrat-mikrovalë, që është ndër më të mëdhatë në dispozicion në treg.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A

Materiali i panelit të kontrollit: Metali i llakuar

Ngjyra: E bardhë

Dera: Derë xhami

Matriali mbrojtës: E llakuar

Volumi i përdorshëm i furrës: 68 L

Injektim elektrik i vatrave të gazit

Pjanurë e kombinuar inkaso

Vatër gatimi gazi: 1

1 vatër ndihmëse + 1 vatër e madhe + 2 pllaka me korrent ekspres
Majtas përpara: Ø 14.5 cm, 1.5 kW,
Djathtas përpara: Ø 9.4 cm, 3 kW,
Majtas mbrapa: Ø 18 cm, 2 kW,
Djathatas mbrapa: Ø 4.6 cm, 1 kW

Lloji i zgarave të gazit: Të emaluara

Furrë konvencionale - 68 l

Metodat e nxehjes:
Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
Rezistenca e poshtëme
Rezistenca e sipërme
Nxehësi infra
Rezistencë e vogël infra

Ndriçimi i brendshëm

ndarje teli

Mbajtësi i tavës: Më terheqje

Emalim Eko

Siguresë termoelektrike

Derë kompakte me dopio xham e furrës

Konsumi i energjisë: 0,88 kWh (Tradicionale)

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 67,6 × 95 × 71,5 cm

Pesha neto: 40,8 kg

Pesha bruto e pajisjes: 45,3 kg

Fuqia e instaluar: 6.200 w

Kodi i artikullit: 270131

Kodi EAN: 3838942600883

Karkasa

Produktet e ngjashme