K6121WG Sobë e kombinuar

Sobë e kombinuar K6121WG

Niveli i energjisë: A Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - SilverMatte

SilverMatte

Teper rezistente por edhe e lemuar
Cilësia dhe lloji i smaltit janë jashtëzakonisht të rëndësishme për furrën dhe funksionimin e saj. Silver Matte është në fakt shumë rezistente dhe e fortë dhe mund ti qëndrojë nxehtesise ekstreme. Pa mikro pore, ajo mbështjell sipërfaqet e furrës dhe tavat e pjekjes, duke i bërë ato rezistente ndaj temperaturave të larta. Veshje e trefishtë e brendshme ndihmon në reflektimin e nxehtësisë dhe siguron izolimin extra. Kështu që, pjesa e brendëshme e furrës mbetet gjithmonë sterile dhe e sigurtë.
më shumë info
më pak info
_products/features/icon - AquaClean

AquaClean

Pastrim i thjeshtë dhe i përgjithshëm
Funksioni AquaClean është përmirësuar në mënyrë të konsiderueshme nga që sobat e reja Gorenje kanë emalim të ri në të gjitha linjat. AquaClean ofron ndihmesë të madhe në pastrimin e zgavrës së furrës. Gjithçka që duhet për të është vetëm një gjysmë litër ujë në një tavë pjekje dhe aktivizimi i funksionit AquaClean pas çdo pjekje. Në vetëm 30 minuta, rezultatet janë të dukshme në të gjithë sipërfaqen dhe tavat e pjekjes. Njollat dhe yndyrat janë zbutur dhe mund të largohen si kurrë më lehtë dhe furra e sobës mbetet e pastër pa njolla.
më shumë info
më pak info
_products/features/icon - Më shumë hapësirë

Më shumë hapësirë

Më shumë hapësirë për liri më të madhe në gatim
Gjenerata e re e sobave Gorenje fsheh një formë furre brenda në pjesën e sipërme. Tani qarkullimi i optimuar i ajrit brenda në një vëllim edhe më të madh, bëhet krejtësisht lirisht. Me kapacitetin e tyre 67-litërsh sobat Gorenje mund të pjekin me lehtësi edhe një gjel deti 7 kg.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A

Materiali i panelit të kontrollit: Metali i llakuar

Ngjyra: E bardhe

Dera: Derë xhami

Matriali mbrojtës: E llakuar

Volumi i përdorshëm i furrës: 65 L

Sipërfaqja më e madhe e përdorshme e pjekjes

Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1.316 cm²

Injektim elektrik i vatrave të gazit

Pjanurë e kombinuar inkaso

Vatër gatimi gazi: 1

1 vatër e madhe + i vatër standarde + 1 pllakë ekspres + 1 pllakë standarde
Majtas përpara: Ø 14.5 cm, 1 kW,
Djathtas përpara: Ø 9.9 cm, 3 kW,
Majtas mbrapa: Ø 18 cm, 2 kW,
Djathatas mbrapa: Ø 7.4 cm, 1.9 kW

Furrë konvencionale - 65 l

Metodat e nxehjes:
Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
Rezistenca e poshtëme
Rezistenca e sipërme
Nxehësi infra
Rezistencë e vogël infra
Pastrim me funksionin AcquaClean

Ndriçimi i brendshëm

ndarje teli

Më terheqje

SilverMatte

Siguresë termoelektrike

Derë kompakte me dopio xham e furrës

Konsumi i energjisë: 0,78 kWh (Tradicionale)

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 67,6 × 96 × 71,9 cm

Pesha neto: 43,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 48,1 kg

Fuqia e instaluar: 5.700 w

Kodi i artikullit: 595184

Kodi EAN: 3838782023804

Shtesë

Accessories

Produktet e ngjashme