Afër
...
K2702WD Sobë e kombinuar
303,99 €

K2702WD

Sobë e kombinuar
Niveli i energjisë: B Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm
303,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Niveli i energjisë: B

Materiali i panelit të kontrollit: Metali i llakuar

Ngjyra: E bardhë

Dera: Derë xhami

Matriali mbrojtës: E llakuar

Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1.188 cm²

Injektim elektrik i vatrave të gazit

Pjanurë e kombinuar inkaso

Vatër gatimi gazi: 1

1 vatër ndihmëse + 1 vatër e madhe + 2 pllaka me korrent ekspres
Majtas përpara: Ø 14.5 cm, 1.5 kW,
Djathtas përpara: Ø 9.4 cm, 3 kW,
Majtas mbrapa: Ø 18 cm, 2 kW,
Djathatas mbrapa: Ø 4.6 cm, 1 kW

Konvencionale

Metodat e nxehjes:
Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
Rezistenca e poshtëme
Rezistenca e sipërme
Nxehësi infra
Pastrim me funksionin AcquaClean

Ndriçimi i brendshëm

ndarje teli

Zgarë me motorr

Mbajtësi i tavës: Më terheqje

Emalim Eko

Siguresë termoelektrike

Derë kompakte me dopio xham e furrës

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 67,6 × 95 × 71,5 cm

Pesha neto: 45 kg

Pesha bruto e pajisjes: 49,5 kg

Fuqia e instaluar: 5.500 w

Kodi i artikullit: 161832

Kodi EAN: 3838942350221

Karkasa

Accessories

Produktet e ngjashme