Afër
...
EC63INI Sobë me korrent me xhamqeramikë
629,99 €

Sobë me korrent me xhamqeramikë EC63INI

Niveli i energjisë: A Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm
629,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A

Materiali i panelit të kontrollit: Metali i llakuar

Dera: Derë xhami

Volumi i përdorshëm i furrës: 71 L

Sipërfaqja më e madhe e përdorshme e pjekjes

Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1.316 cm²

Pianurë xhamqeramikë

4 zona gatimi HiLight
Majtas përpara: Ø 21 cm, 2.3 kW,
Djathtas përpara: Ø 14.5 cm, 1.2 kW,
Majtas mbrapa: Ø 14.5 cm, 1.2 kW,
Djathatas mbrapa: Ø 18 cm, 1.8 kW

Furrë me shumë sisteme - 71 l

Metodat e nxehjes:
Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
Nxehësi infra
Nxehësi infra dhe ventilator
Ventilatori
Rezistenca e sipërme dhe ventilatori
Rezistenca e poshtëme
Rezistencë e vogël infra
FastPreheating
Pastrim me funksionin AcquaClean
Funksioni StayWarm

Ndriçimi i brendshëm

ndarje teli

SilverMatte

Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Siguresë termoelektrike

Dera e ftohtë

Konsumi i energjisë: 0,81 kWh (Me ventilim), 0,94 kWh (Tradicionale)

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 63,5 × 96 × 68 cm

Pesha neto: 47,2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 52,2 kg

Fuqia e instaluar: 9.800 w

Kodi i artikullit: 729529

Kodi EAN: 3838782071416

Shtesë

Accessories

Produktet e ngjashme