Afër
...
EC637INB Sobë me korrent me xhamqeramikë
619,99 €

Sobë me korrent me xhamqeramikë EC637INB

Niveli i energjisë: A Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm
619,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Më shumë hapësirë

Më shumë hapësirë

Më shumë hapësirë për liri më të madhe gatimi
Gjenerata e re e furrave Gorenje fsheh një formë brenda në pjesën e sipërme. Tani qarkullimi i optimuar i ajrit brenda në një vëllim edhe më të madh, bëhet krejtësisht lirisht. Volumi më i madh lejon përgatitjen e tavave më të mëdha të pjekjes dhe sasi më të mëdha të ushqimit, ndërsa jashtë dimensionet tyre mbeten të njëjta. Ndërkohë që më parë me 3, tani furrat e linjës Superiore mundësojnë përdorimin në 5 nivele pjekjeje në të njëjtën kohë. Kapaciteti shkon deri në 75l në furrat standarde dhe deri në 53l në furrat-mikrovalë, që është ndër më të mëdhatë në dispozicion në treg.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A

Ngjyra: E zezë

Dera: Derë xhami

Volumi i përdorshëm i furrës: 67 L

Sipërfaqja më e madhe e përdorshme e pjekjes

Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1.316 cm²

Pianurë xhamqeramikë

4 zona gatimi HiLight
Majtas përpara: Ø 21 cm, 2.3 kW,
Djathtas përpara: Ø 14.5 cm, 1.2 kW,
Majtas mbrapa: Ø 14.5 cm, 1.2 kW,
Djathatas mbrapa: Ø 18 cm, 1.8 kW

Furrë me shumë sisteme - 67 l

Metodat e nxehjes:
Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
Nxehësi infra
Nxehësi infra dhe ventilator
Ventilatori
Rezistenca e sipërme dhe ventilatori
Rezistenca e poshtëme
Rezistencë e vogël infra
FastPreheating
Pastrim me funksionin AcquaClean
Funksioni StayWarm

Ndriçimi i brendshëm

ndarje teli

SilverMatte

Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Siguresë termoelektrike

Dera e ftohtë

Konsumi i energjisë: 0,82 kWh (Me ventilim), 0,92 kWh (Tradicionale)

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 67,6 × 95 × 71,5 cm

Pesha neto: 48,7 kg

Pesha bruto e pajisjes: 53,2 kg

Fuqia e instaluar: 9.800 w

Kodi i artikullit: 499830

Kodi EAN: 3838942057861

Shtesë

Accessories

Produktet e ngjashme