Afër
...
EC6141SC Sobë me korrent me xhamqeramikë
499,99 €

Sobë me korrent me xhamqeramikë EC6141SC

Niveli i energjisë: A Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm
499,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - SilverMatte

SilverMatte

Teper rezistente por edhe e lemuar
Cilësia dhe lloji i smaltit janë jashtëzakonisht të rëndësishme për furrën dhe funksionimin e saj. Silver Matte është në fakt shumë rezistente dhe e fortë dhe mund ti qëndrojë nxehtesise ekstreme. Pa mikro pore, ajo mbështjell sipërfaqet e furrës dhe tavat e pjekjes, duke i bërë ato rezistente ndaj temperaturave të larta. Veshje e trefishtë e brendshme ndihmon në reflektimin e nxehtësisë dhe siguron izolimin extra. Kështu që, pjesa e brendëshme e furrës mbetet gjithmonë sterile dhe e sigurtë.
më shumë info
më pak info
_products/features/icon - AquaClean

AquaClean

Pastrim i thjeshtë dhe i përgjithshëm
Funksioni AquaClean është përmirësuar në mënyrë të konsiderueshme nga që sobat e reja Gorenje kanë emalim të ri në të gjitha linjat. AquaClean ofron ndihmesë të madhe në pastrimin e zgavrës së furrës. Gjithçka që duhet për të është vetëm një gjysmë litër ujë në një tavë pjekje dhe aktivizimi i funksionit AquaClean pas çdo pjekje. Në vetëm 30 minuta, rezultatet janë të dukshme në të gjithë sipërfaqen dhe tavat e pjekjes. Njollat dhe yndyrat janë zbutur dhe mund të largohen si kurrë më lehtë dhe furra e sobës mbetet e pastër pa njolla.
më shumë info
më pak info
_products/features/icon - Më shumë hapësirë

Më shumë hapësirë

Më shumë hapësirë për liri më të madhe në gatim
Gjenerata e re e sobave Gorenje fsheh një formë furre brenda në pjesën e sipërme. Tani qarkullimi i optimuar i ajrit brenda në një vëllim edhe më të madh, bëhet krejtësisht lirisht. Me kapacitetin e tyre 67-litërsh sobat Gorenje mund të pjekin me lehtësi edhe një gjel deti 7 kg.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A

Materiali i panelit të kontrollit: Metali i llakuar

Dera: Derë xhami

Volumi i përdorshëm i furrës: 71 L

Sipërfaqja më e madhe e përdorshme e pjekjes

Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1.316 cm²

Pianurë xhamqeramikë

Furrë me shumë sisteme - 71 l

Metodat e nxehjes:
Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
Konvencionale me ventilator
Nxehësi infra
Nxehësi infra dhe ventilator
Rezistenca e sipërme dhe ventilatori
Rezistencë e vogël infra
Pastrim me funksionin AcquaClean
Funksioni StayWarm

Ndriçimi i brendshëm

ndarje teli

SilverMatte

Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Siguresë termoelektrike

Derë kompakte me dopio xham e furrës

Konsumi i energjisë: 0,81 kWh (Me ventilim), 0,94 kWh (Tradicionale)

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 67,6 × 96 × 71,9 cm

Pesha neto: 44,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 49,3 kg

Fuqia e instaluar: 9.100 w

Kodi i artikullit: 595181

Kodi EAN: 3838782023774

Shtesë

Accessories

Produktet e ngjashme