Afër
...
EC55220AX Sobë me korrent me xhamqeramikë
449,99 €

Sobë me korrent me xhamqeramikë EC55220AX

Sahat mekanik minutash me stakim Niveli i energjisë: B Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 50 × 85 × 60 cm
449,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - SilverMatte

SilverMatte

Tepër rezistente por edhe e lëmuar
Cilësia dhe lloji i smaltit janë jashtëzakonisht të rëndësishme për furrën dhe funksionimin e saj. Silver Matte është në fakt shumë rezistente dhe e fortë dhe mund ti qëndrojë nxehtesise ekstreme, madje dhe pastrimit pirolitik në 500 ° C. Pa mikro pore, ajo mbështjell sipërfaqet e furrës dhe tavat e pjekjes, duke i bërë ato rezistente ndaj temperaturave të larta, mikrovalëve dhe avullit. Veshje e trefishtë e brendshme ndihmon në reflektimin e nxehtësisë dhe siguron izolimin extra. Kështu që, pjesa e brendëshme e furrës mbetet gjithmonë sterile dhe e sigurtë.
më shumë info
më pak info
_products/features/icon - Mbyllje e butë e derës së furrës

Mbyllje e butë e derës së furrës

Tepër e lehtë dhe pa zhurmë
Me vetëm një prekje të lehtë dera mbyllet butësisht dhe pa zhurmë.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: B

Ngjyra: Inox

Dera: Derë xhami

Volumi i përdorshëm i furrës: 59 L

Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1.188 cm²

Sahat mekanik minutash me stakim

Pianurë xhamqeramikë

4 zona gatimi HiLight
Majtas përpara: Ø 18 cm, 1.8 kW,
Djathtas përpara: Ø 14.5 cm, 1.2 kW,
Majtas mbrapa: Ø 14.5 cm, 1.2 kW,
Djathatas mbrapa: Ø 18 cm, 1.8 kW

Ventilator - 59 l

Metodat e nxehjes:
Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
Konvencionale me ventilator
Nxehësi infra
Pastrim me funksionin AcquaClean

Ndriçimi i brendshëm

ndarje teli

SilverMatte

Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Siguresë termoelektrike

Dera e ftohtë

Konsumi i energjisë: 0,88 kWh (Me ventilim), 0,95 kWh (Tradicionale)

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 50 × 85 × 60 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 57,6 × 95 × 71,5 cm

Pesha neto: 42,9 kg

Pesha bruto e pajisjes: 46,9 kg

Fuqia e instaluar: 8.000 w

Kodi i artikullit: 373797

Kodi EAN: 3838942782558

Shtesë

Accessories

Produktet e ngjashme