Afër
...
E57306AW Sobë me korrent
339,99 €

Sobë me korrent E57306AW

Sahat elektronik programimi me komandim me prekje (TouchControl - EPT) Niveli i energjisë: A Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 50 × 85 × 60 cm
339,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - SilverMatte

SilverMatte

Tepër rezistente por edhe e lëmuar
Cilësia dhe lloji i smaltit janë jashtëzakonisht të rëndësishme për furrën dhe funksionimin e saj. Silver Matte është në fakt shumë rezistente dhe e fortë dhe mund ti qëndrojë nxehtesise ekstreme, madje dhe pastrimit pirolitik në 500 ° C. Pa mikro pore, ajo mbështjell sipërfaqet e furrës dhe tavat e pjekjes, duke i bërë ato rezistente ndaj temperaturave të larta, mikrovalëve dhe avullit. Veshje e trefishtë e brendshme ndihmon në reflektimin e nxehtësisë dhe siguron izolimin extra. Kështu që, pjesa e brendëshme e furrës mbetet gjithmonë sterile dhe e sigurtë.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A

Materiali i panelit të kontrollit: Metali i llakuar

Ngjyra: E bardhe

Dera: Derë xhami

Matriali mbrojtës: E llakuar

Volumi i përdorshëm i furrës: 59 L

Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1.188 cm²

Sahat elektronik programimi me komandim me prekje (TouchControl - EPT)

Pianurë me korrent për gatim

1 pllakë ekspres me korrent + 2 pllaka standarde me korrent + 1 pllakë standarde me kufizim temperature
Majtas përpara: Ø 18 cm, 2 kW,
Djathtas përpara: Ø 14.5 cm, 1 kW,
Majtas mbrapa: Ø 14.5 cm, 1 kW,
Djathatas mbrapa: Ø 18 cm, 1.5 kW

Furrë me shumë funksione - 59 l

Metodat e nxehjes:
Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
Nxehësi infra
Ventilatori
Rezistenca e sipërme dhe ventilatori
Rezistenca e poshtëme
Pastrim me funksionin AcquaClean

Ndriçimi i brendshëm

ndarje teli

SilverMatte

Siguresë termoelektrike

Derë kompakte me dopio xham e furrës

Konsumi i energjisë: 0,83 kWh (Me ventilim), 0,95 kWh (Tradicionale)

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 50 × 85 × 60 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 57,6 × 100 × 71,5 cm

Pesha neto: 39,8 kg

Pesha bruto e pajisjes: 43,8 kg

Fuqia e instaluar: 8.900 w

Kodi i artikullit: 372279

Kodi EAN: 3838942587177

Shtesë

Accessories

Produktet e ngjashme