Afër
...
E51102ABR Sobë me korrent
239,99 €

Sobë me korrent E51102ABR

Niveli i energjisë: B Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 50 × 85 × 60,5 cm
239,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Niveli i energjisë: B

Dera: Derë xhami

Matriali mbrojtës: E llakuar

Volumi i përdorshëm i furrës: 53 L

Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1.230 cm²

Pianurë me korrent për gatim

1 pllakë ekspres me korrent + 2 pllaka standarde me korrent + 1 pllakë standarde me kufizim temperature
Majtas përpara: Ø 18 cm, 2 kW,
Djathtas përpara: Ø 14.5 cm, 1 kW,
Majtas mbrapa: Ø 14.5 cm, 1 kW,
Djathatas mbrapa: Ø 18 cm, 1.5 kW

Konvencionale - 53 l

Metodat e nxehjes:
Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
Rezistenca e poshtëme
Rezistenca e sipërme

Ndriçimi i brendshëm

ndarje teli

Më terheqje

Emalim Eko

Derë kompakte me dopio xham e furrës

Konsumi i energjisë: 0,92 kWh (Tradicionale)

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 50 × 85 × 60,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 57 × 95 × 71,6 cm

Pesha neto: 34 kg

Pesha bruto e pajisjes: 36,5 kg

Fuqia e instaluar: 7.400 w

Kodi i artikullit: 241454

Kodi EAN: 3838942671173

Shtesë

Accessories

Produktet e ngjashme