Afër
...
ECT6SY2W Pianurë xhamqeramikë
347,99 €

ECT6SY2W

Pianurë xhamqeramikë
Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 5,1 × 51 cm Mbyllje sigurimi
ECT6SY2W
_product/variations/distinction/colour-whiteTrego të dy variacione
klikoni për të mbyllur
347,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

E siguruar për fëmijët

Kuzhina mbetet kurdoherë si një ambient i sigurt
Opsioni ChildLock është i shkëlqyer për ata që kanë fëmijë në shtëpi. Duke i lënë ata në një kuzhinë vetëm, nuk kanë qenë kurrë më të sigurt, pasi ky opsion nuk i lejon ata të aktivizojnë ndonjë parametër.

Ruajtje e ngrohtësisë

E përkryer për ata që kthehen vonë
Funksioni StayWarm mban ushqimin në një temperaturë konstante prej 70° C deri sa të shërbehet. Ushqimi ruan aromën e tij fillestare dhe temperaturën deri sa të serviret.

Sigurimi i sigurisë edhe më të madhe, treguesit e energjisë të mbetur ndriçojnë për të zbuluar se cilat zona të pllakës janë ende duke nxitur ngrohjen. Për sa kohë që një tregues ndizet, zona përkatëse e ngrohjes nuk duhet të preket. Megjithatë, mund të përdoret për shkrirjen ose mbajtjen e një pjate të ngrohtë.
më shumë info
më pak info

Kohëmatës

Dikush gjithmonë në orë
Kohëmatësi mund të vendosen deri për 99 minuta. Në qoftë se koha optimale e gatimit për një gatim të veçantë është e njohur nga përvoja, kohëmatësi (Timer) mund të aktivizohet dhe pianura do të fiket automatikisht kur të përfundojë koha e paravendosur. Një sinjal zanor do të njoftojë se ushqimi është gati.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

E bardhe

Buzë të limuara të pianurës

Me prekje

Funksioni i kontrollit të kohës (Timer)

Ulje automatike e temperaturës mbas mbërritjes së pikës së vlimit

Funksioni StopGo

StayWarm mbajtje e temperatures

Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Mbyllje sigurimi

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 5,1 × 51 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 74 × 18,5 × 66 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 55,8-56 × 6,7 × 49 cm

Pesha neto: 10 kg

Pesha bruto e pajisjes: 12,1 kg

Fuqia e instaluar: 6.300 w

Kodi i artikullit: 423443

Kodi EAN: 3838942950209

Karkasa

Accessories

Produktet e ngjashme