Afër
...
ECS880USC Pianurë xhamqeramikë
474,99 €

ECS880USC

Pianurë xhamqeramikë
Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 85 × 4,7 × 51 cm Mbyllje sigurimi
474,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Zona ovale

Një zonë ovale gatimi, e përsosur për enë të gjera
Pianurat e Induksionit dhe pianurat HiLight kanë nga një zonë të zgjeruar ovale që quhet FishZone. Kur kjo ndizet, zona tradicionale e gatim e rrumbullakët kthehet në një sipërfaqe të madhe e ovale që është veçanërisht e përshtatshme për enë më të gjera.

Kontroll i zierjes

Mbi zierja si një problem i harruar
Automatikisht rregullon fuqinë e gatimit. Pasi fillimisht vepron me fuqi maksimale, zona gatimit mban temperaturën e dëshiruar për të parandaluar mbivlimin ose mbizierjen.

E siguruar për fëmijët

Kuzhina mbetet kurdoherë si një ambient i sigurt
Opsioni ChildLock është i shkëlqyer për ata që kanë fëmijë në shtëpi. Duke i lënë ata në një kuzhinë vetëm, nuk kanë qenë kurrë më të sigurt, pasi ky opsion nuk i lejon ata të aktivizojnë ndonjë parametër.

Ruajtje e ngrohtësisë

E përkryer për ata që kthehen vonë
Funksioni StayWarm mban ushqimin në një temperaturë konstante prej 70° C deri sa të shërbehet. Ushqimi ruan aromën e tij fillestare dhe temperaturën deri sa të serviret.

Kohëmatës

Dikush gjithmonë në orë
Kohëmatësi mund të vendosen deri për 99 minuta. Në qoftë se koha optimale e gatimit për një gatim të veçantë është e njohur nga përvoja, kohëmatësi (Timer) mund të aktivizohet dhe pianura do të fiket automatikisht kur të përfundojë koha e paravendosur. Një sinjal zanor do të njoftojë se ushqimi është gati.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Funksioni i kontrollit të kohës (Timer)

Ulje automatike e temperaturës mbas mbërritjes së pikës së vlimit

StayWarm mbajtje e temperatures

Tregues i temperaturës së mbetur

Mbyllje sigurimi

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 85 × 4,7 × 51 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 86,5 × 14,5 × 63,5 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 80-81 × 6,3 × 49 cm

Pesha neto: 11,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 12,1 kg

Fuqia e instaluar: 7.200 w

Kodi i artikullit: 464636

Kodi EAN: 3838942654466

Karkasa

Accessories

Produktet e ngjashme