ECS846BCSC Pianurë xhamqeramikë

Pianurë xhamqeramikë ECS846BCSC

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 79,5 × 5,1 × 52 cm
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Zona ovale

Zona ovale

Një zonë ovale gatimi, e përsosur për enë të gjera
Pianurat e Induksionit dhe pianurat HiLight kanë nga një zonë të zgjeruar ovale që quhet FishZone. Kur kjo ndizet, zona tradicionale e gatim e rrumbullakët kthehet në një sipërfaqe të madhe e ovale që është veçanërisht e përshtatshme për enë më të gjera.
_products/features/icon - Stop&Go

Stop&Go

Pushim në çdo kohë
Funksioni Stop & Go ndalon gatim dhe vazhdon me të njëjtat parametrat duke u ri-aktivizuar.
_products/features/icon - E siguruar për fëmijët

E siguruar për fëmijët

Kuzhina mbetet kurdoherë si një ambient i sigurt
Opsioni ChildLock është i shkëlqyer për ata që kanë fëmijë në shtëpi. Duke i lënë ata në një kuzhinë vetëm, nuk kanë qenë kurrë më të sigurt, pasi ky opsion nuk i lejon ata të aktivizojnë ndonjë parametër.

Ruajtje e ngrohtësisë

E përkryer për ata që kthehen vonë
Funksioni StayWarm mban ushqimin në një temperaturë konstante prej 70° C deri sa të shërbehet. Ushqimi ruan aromën e tij fillestare dhe temperaturën deri sa të serviret.

Kohëmatës

Dikush gjithmonë në orë
Kohëmatësi mund të vendosen deri për 99 minuta. Në qoftë se koha optimale e gatimit për një gatim të veçantë është e njohur nga përvoja, kohëmatësi (Timer) mund të aktivizohet dhe pianura do të fiket automatikisht kur të përfundojë koha e paravendosur. Një sinjal zanor do të njoftojë se ushqimi është gati.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

E zezë

Buzë me zmuso

Me prekje

Funksioni i kontrollit të kohës (Timer)

Funksioni StopGo

StayWarm mbajtje e temperatures

Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Mrojtje nga fëmijët

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 79,5 × 5,1 × 52 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 88 × 14 × 58 cm

Përmasat e montimit: 75 × 6,7 × 49 cm

Pesha neto: 10,6 kg

Pesha bruto e pajisjes: 12,8 kg

Fuqia e instaluar: 7.100 w

Kodi i artikullit: 730727

Kodi EAN: 3838782120701

Shtesë

Produktet e ngjashme