Afër
...
ECD643BSC Pianurë xhamqeramikë

Pianurë xhamqeramikë ECD643BSC

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,5 × 5,4 × 52 cm
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon -

Sigurimi i sigurisë edhe më të madhe, treguesit e energjisë të mbetur ndriçojnë për të zbuluar se cilat zona të pllakës janë ende duke nxitur ngrohjen. Për sa kohë që një tregues ndizet, zona përkatëse e ngrohjes nuk duhet të preket. Megjithatë, mund të përdoret për shkrirjen ose mbajtjen e një pjate të ngrohtë.
më shumë info
më pak info
_products/features/icon - Zona ovale

Zona ovale

Një zonë ovale gatimi, e përsosur për enë të gjera
Pianurat e Induksionit dhe pianurat HiLight kanë nga një zonë të zgjeruar ovale që quhet FishZone. Kur kjo ndizet, zona tradicionale e gatim e rrumbullakët kthehet në një sipërfaqe të madhe e ovale që është veçanërisht e përshtatshme për enë më të gjera.

Detajet teknike

E zezë

Buzë të limuara të pianurës

Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,5 × 5,4 × 52 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 71,5 × 14,5 × 64 cm

Përmasat e montimit: 56 × 7 × 49 cm

Pesha neto: 7,7 kg

Pesha bruto e pajisjes: 8,2 kg

Fuqia e instaluar: 7.000 w

Kodi i artikullit: 730278

Kodi EAN: 3838782098697

Shtesë

Produktet e ngjashme