Afër
...
EC620E Pianurë xhamqeramikë
222,00 €

EC620E

Pianurë xhamqeramikë
Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 58 × 4,5 × 51 cm
222,00 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Zona ovale

Një zonë ovale gatimi, e përsosur për enë të gjera
Pianurat e Induksionit dhe pianurat HiLight kanë nga një zonë të zgjeruar ovale që quhet FishZone. Kur kjo ndizet, zona tradicionale e gatim e rrumbullakët kthehet në një sipërfaqe të madhe e ovale që është veçanërisht e përshtatshme për enë më të gjera.

Sigurimi i sigurisë edhe më të madhe, treguesit e energjisë të mbetur ndriçojnë për të zbuluar se cilat zona të pllakës janë ende duke nxitur ngrohjen. Për sa kohë që një tregues ndizet, zona përkatëse e ngrohjes nuk duhet të preket. Megjithatë, mund të përdoret për shkrirjen ose mbajtjen e një pjate të ngrohtë.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Inox / Inox

Kornizë inoksi

Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 58 × 4,5 × 51 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 63 × 11,5 × 56 cm

Përmasat e montimit: 56 × 4,5 × 49 cm

Pesha neto: 8 kg

Pesha bruto e pajisjes: 8,5 kg

Fuqia e instaluar: 7.000 w

Kodi i artikullit: 665851

Kodi EAN: 3838942193187

Karkasa

Accessories

Produktet e ngjashme