Afër
...
MO21MGE
139,99 €

MO21MGE

Komandim me dorë
139,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Derë e lëmuar

Derë e lëmuar

Dera e furrës me mikrovalë nuk ka nyje osë skaje që mund të grumbullojnë papastërti. Brendësia e qelqtë është e lëvizshme. Kjo paraqitje bën të mundur mbajtjen e derës së pastër edhe me një të fshirë.

Brendësi inoksi

Pjesa e brendshme e disa prej furrat tona me mikrovalë është bërë prej çeliku inox, gjë që jep rezultate të shkëlqyera gatimi. Çeliku inox në brendësi përmirëson qarkullimin e valëve mikro në furrë në krahasim me furrat e tjera.

Vendosje manuale e fuqisë

Pesë nivelet e ndryshme të fuqisë lejojë që të rregullojmë caktimin e energjisë së mikrovalës që i përshtatet më mirë ushqimit që ne dëshirojmë të përgatisim. Ju mund të vendosni nivelin e energjisë 100%, 70%, 50%, 30% ose 10%, sipas llojit të ushqimit të dëshiruar të gatimit. Në të njëjtën mënyrë që ju mund të rregulloni nivelin e duhur të energjisë për grillë, para-nxehje të furrës dhe gatimit me ngrohje.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Ngjyra: E zezë

Ana e brendëshme me çelik inox

Dera: Derë xhami

Materiali i panelit ballor: Inox

Hapja e derës: E majtë

Volumi i furrës: 21 L

Numri i niveleve të fuqisë së mikrovalëve: 5

Fuqia e mikrovalëve: 800 W

Fuqia e zgarrës: 1.000 W

Komandim me dorë

Metodat e nxehjes:

Nxehje e kombinuar: Mikrovalë + zgarrë

Dimensionet e pjatës rrotulluese: 24,5 cm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 46 × 29 × 34 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 51,9 × 32,9 × 41,5 cm

Pesha neto: 12,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 14 kg

Fuqia e instaluar: 1.250 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 470830

Kodi EAN: 3838942001840

Shtesë