Afër
...
MO17MS
79,00 €

MO17MS

Komandim me dorë
MO17MS
_product/variations/distinction/colour-silverTrego të dy variacione
klikoni për të mbyllur
79,00 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Derë e lëmuar

Derë e lëmuar

Dera e furrës me mikrovalë nuk ka nyje osë skaje që mund të grumbullojnë papastërti. Brendësia e qelqtë është e lëvizshme. Kjo paraqitje bën të mundur mbajtjen e derës së pastër edhe me një të fshirë.

Vendosje manuale e fuqisë

Pesë nivelet e ndryshme të fuqisë lejojë që të rregullojmë caktimin e energjisë së mikrovalës që i përshtatet më mirë ushqimit që ne dëshirojmë të përgatisim. Ju mund të vendosni nivelin e energjisë 100%, 70%, 50%, 30% ose 10%, sipas llojit të ushqimit të dëshiruar të gatimit. Në të njëjtën mënyrë që ju mund të rregulloni nivelin e duhur të energjisë për grillë, para-nxehje të furrës dhe gatimit me ngrohje.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

E lyer nga brenda

Dera: Derë xhami

Materiali i panelit ballor: I lyer

Hapja e derës: E majtë

Volumi i furrës: 17 L

Numri i niveleve të fuqisë së mikrovalëve: 6

Fuqia e mikrovalëve: 700 W

Komandim me dorë

Dimensionet e pjatës rrotulluese: 24,5 cm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 45,2 × 26,2 × 33,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 49,6 × 29,2 × 35,4 cm

Pesha neto: 10,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 11,3 kg

Fuqia e instaluar: 700 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 286868

Kodi EAN: 3838942627583

Shtesë