Afër
...
BM251S7XG
289,99 €

BM251S7XG

Komanda elektronike
289,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Derë e lëmuar

Derë e lëmuar

Dera e furrës me mikrovalë nuk ka nyje osë skaje që mund të grumbullojnë papastërti. Brendësia e qelqtë është e lëvizshme. Kjo paraqitje bën të mundur mbajtjen e derës së pastër edhe me një të fshirë.

AUTO MENU / Program i paracaktuar dhe program i memorizuar për përdoruesin për përzgjedhje më të lehtë.

Shumë modele kanë menu (automatike), pra një numër paraprak programesh për përgatitjen akoma më të thjeshtë të disa ushqimeve. Ju zgjidhni llojin e ushqimit dhe vendosni peshën e tij dhe furra automatikisht do të rregullojë fuqinë dhe kohë e gatimit përkatës. Për të gjithë ata që përdorin një procedurë të veçantë gatimi për të përgatitur një pjatë të preferuar, funksioni i memorizimit të programit, do të jetë veçanërisht i dobishëm. Kjo mundëson memorizimin e procesit të përgatitjes së një pjatë dhe më pas mund të aktivizohet duke shtypur një buton të vetëm.
më shumë info
më pak info

Brendësi inoksi

Pjesa e brendshme e disa prej furrat tona me mikrovalë është bërë prej çeliku inox, gjë që jep rezultate të shkëlqyera gatimi. Çeliku inox në brendësi përmirëson qarkullimin e valëve mikro në furrë në krahasim me furrat e tjera.

Programe të paracaktuara dhe funksioni i memorizimit

Disa modele vijnë me (auto) menu me receta paraprake për të përgatitur gatime të caktuara edhe më lehtë. Ju zgjidhni në furrë llojin e ushqimit që ju doni të përgatitni dhe jepni peshën e tij dhe furra automatikisht do të zgjedhi programin ideal dhe kohëzgjatjen për rezultatin optimal. Funksioni i memories është veçanërisht i dobishëm për përgatitjen e gatimeve tuaja të preferuara: duke shtypur një buton të vetëm, furra do të japë rezultat të përsosur, në çdo kohë.
më shumë info
më pak info

Furrë multi funksionale: mikrovalë, ngrohje dhe zgarë

Furrat-mikrovalë Gorenje inkaso ju ofrojnë të gjitha avantazhet e mikrovalave, me ngrohjen dhe grillën, ndërkohë që përdorimi i kombinuara i tyre të sjell një botë krejt të re me opsione të kuzhinës dhe eksperiencë. Ka 6 nivele të ndryshme fuqie që mundësojnë shpejtimin e gatimit tuaj, ndërsa ngrohja aktive (ngrohje deri në 250 °C) siguron gatim të përkryer në çdo kohë. Mundësia e gatimit në të njëjtën kohë me përdorimin e grillës dhe ngrohjes është veçanërisht e dobishme kur përgatisim rosto, ndërsa përdorimi i kombinuar i grillës dhe mikrovalës mund të përdoret për efekt të madh kur gatuajmë copa të vogla të mishit, pica dhe shumë ushqime të tjera.
më shumë info
më pak info

Vendosje manuale e fuqisë

Pesë nivelet e ndryshme të fuqisë lejojë që të rregullojmë caktimin e energjisë së mikrovalës që i përshtatet më mirë ushqimit që ne dëshirojmë të përgatisim. Ju mund të vendosni nivelin e energjisë 100%, 70%, 50%, 30% ose 10%, sipas llojit të ushqimit të dëshiruar të gatimit. Në të njëjtën mënyrë që ju mund të rregulloni nivelin e duhur të energjisë për grillë, para-nxehje të furrës dhe gatimit me ngrohje.
më shumë info
më pak info

Ekran Smart

Një ekran që zgjatet në të gjithë lartësinë e furrës-mikrovalë më shumë se pamje elegante ofron qartësi; ky është gjithashtu shumë efikase në monitorimin e progresit gatim në furrë sipas funksionit të zgjedhur. Për më tepër, një kohëmatës do t'ju informojë në çdo kohë se sa minuta procedura e zgjedhur do të marrë.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Ngjyra: E zezë

Ana e brendëshme me çelik inox

Dera: Derë xhami

Materiali i panelit ballor: Panel ballor xhami

Hapja e derës: E majtë

Volumi i furrës: 25 L

Numri i niveleve të fuqisë së mikrovalëve: 9

Fuqia e mikrovalëve: 900 W

Fuqia e zgarrës: 1.100 W

Komanda elektronike

Metodat e nxehjes:

AUTO menu

Numri i programeve të paracaktuar: 10

Mbrojtje nga fëmijët

Dimensionet e pjatës rrotulluese: 31,5 cm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,5 × 38,8 × 47 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 65,5 × 53,3 × 53,6 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56,7 × 38-38 × 47 cm

Pesha neto: 21 kg

Pesha bruto e pajisjes: 23,5 kg

Fuqia e instaluar: 1.450 w

Siguresë: 6 A

Kodi i artikullit: 470736

Kodi EAN: 3838942001437

Shtesë