Afër
...
BCM547ST
795,99 €

BCM547ST

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,5 × 45,5 × 54,6 cm
795,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Përdorim i shumëfishtë

Përdorim i shumëfishtë

Furrat e kombinuara inkaso dhe ato me valë mikro sigurojnë të gjitha avantazhet e mikrovalëve, ajrit të nxehtë, dhe zgarës. Pesë nivelet e fuqisë së valëve mikro përshpejtojnë proçesin e gatimit, ndërsa ajri i nxehtë e bën të sigurt ushqimin e gatuar mirë. Funksionet e kombinuara, duke përdorur zgarën dhe ajrin e nxehtë në të njëjtën kohë, çojnë në rezultate të shkëlqyera kur gatuan sasi të mëdha të mishit të bardhë, ndërsa kombinimi i zgarës dhe valëve mikro do të përshpejtojë pjekjen e copave të vogla të mishit, pjekjen e picave etj. Furra inkaso me mikrovalë mund të përdoret gjithashtu edhe si një furrë tradicionale.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Volumi i përdorshëm i furrës: 50 L

Komandim elektronik me prekje

Metodat e nxehjes:
Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
Nxehësi infra
Ventilatori
Nxehësi infra dhe ventilator
Rezistenca e poshtëme
FastPreheating

Tavë xhami për pjekje

ndarje teli

Siguresë termoelektrike

SilverMatte

Fuqia e mikrovalëve: 1.000 W

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,5 × 45,5 × 54,6 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 63,5 × 54,1 × 68 cm

Përmasat e montimit: 56 × 45 × 55 cm

Pesha neto: 35,8 kg

Pesha bruto e pajisjes: 40,1 kg

Fuqia e instaluar: 3.000 w

Kodi i artikullit: 559816

Kodi EAN: 3838942125492

Shtesë

Produktet e ngjashme