Afër
...
GCC800X
1.470,99 €

GCC800X

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,5 × 45,5 × 40,5 cm
1.470,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë prej çeliku inox

Frekuencë: 50-60 Hz

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Çelik inox

Ngjyra: Inox

Gjatesia e kabllit: 1,5 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,5 × 45,5 × 40,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 65 × 53,5 × 51 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56 × 45-45 × 55 cm

Pesha neto: 23 kg

Pesha bruto e pajisjes: 27,6 kg

Fuqia e instaluar: 1.350 w

Kodi i artikullit: 438723

Kodi EAN: 3838942963803

Shtesë

Produktet e ngjashme