Afër
...
BO87ORAW Furrë inkaso
612,99 €

BO87ORAW

Furrë inkaso
Modul elektronik komandimi (DirectTouch) Niveli i energjisë: A Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm
612,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Gorenje Ora-Ïto

Niveli i energjisë: A

Ngjyra: E bardhë

Volumi i përdorshëm i furrës: 67 L

Furrë me shumë sisteme - 67 l Sipërfaqja më e madhe e përdorshme e pjekjes

Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1.316 cm²

Komandim elektronik me prekje

Metodat e nxehjes:
Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
Nxehësi infra
Nxehësi infra dhe ventilator
Ventilatori
Rezistenca e sipërme dhe ventilatori
Rezistenca e poshtëme
Rezistencë e vogël infra
FastPreheating
Pastrim me funksionin AcquaClean

Ndriçimi i brendshëm

FastPreheating

Funksioni StayWarm

ndarje teli

Sondë termike për mish

Mbajtës i tavës

Filtri i yndyrës prej çeliku inox

Siguresë termoelektrike

Ftohje dinamike e furres DC +

Derë shumë e ftohtë - UCD

Sigurim mekanik i mbylljes së derës

SilverMatte

Rezistenca infra e sipërme e mbuluar

Konsumi i energjisë: 0,85 kWh (Me ventilim), 0,92 kWh (Tradicionale)

Volumi i përdorshëm i furrës: 67 L

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 63,5 × 69,1 × 68 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

Pesha neto: 34,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 38,6 kg

Fuqia e instaluar: 3.300 w

Kodi i artikullit: 338169

Kodi EAN: 3838942727344

Karkasa

Accessories

Produktet e ngjashme