Afër
...
BO6P2X Furrë inkaso
539,99 €

BO6P2X

Furrë inkaso
Sahati programues elektronik me komandim me prekje dhe sonda e temperaturës Niveli i energjisë: A Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm
539,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Forma HomeMade

Pjekje si në furrat tradicionale me dru
Forma karakteristike e rrumbullakët është një nga veçoritë më të dobishme të furrave Gorenje. Frymëzuar nga furrat tradicionale me dru, ajo mundëson ajrin e nxehtë të lëvizë lirshëm. Ushqimi është gatuar gjithmonë në mënyrë perfekte sepse ai eshte ngrohur nga të gjitha anë në mënyrë të barabartë, hijshëm në pamjen e jashtme dhe i shijshëm në ngrënie. Kombinuar me sistemin MultiFlow 360˚ të ventilimit, kjo e bën pjekjen në 5 nivele të mundshme.
më shumë info
më pak info

Pjekje në disa nivele njëherësh

Përgatitje e disa ushqimeve njëherësh
Kombinimi i MultiFlow 360˚and formën HomeMade ndihmon të arrihen gatime të vështira: përgatitje në pesë nivele e ushqimeve në të njëjtën kohë. Lajm i mirë është: shijet dhe aromat nuk përzihen. Shpërndarja inteligjente e ajrit siguron që ushqimi është pjekur në mënyrë të barabartë në çdo nivel. Nga që edhe vëllimi i furrë është më i madh, pamja e përgjithshme është e shkëlqyer. Modelet Superiore mundësojë vendosjen e tavave të pjekjes në pesë nivele të ndryshme.
më shumë info
më pak info

Më shumë hapësirë

Më shumë hapësirë për liri më të madhe gatimi
Gjenerata e re e furrave Gorenje fsheh një formë brenda në pjesën e sipërme. Tani qarkullimi i optimuar i ajrit brenda në një vëllim edhe më të madh, bëhet krejtësisht lirisht. Volumi më i madh lejon përgatitjen e tavave më të mëdha të pjekjes dhe sasi më të mëdha të ushqimit, ndërsa jashtë dimensionet tyre mbeten të njëjta. Ndërkohë që më parë me 3, tani furrat e linjës Superiore mundësojnë përdorimin në 5 nivele pjekjeje në të njëjtën kohë. Kapaciteti shkon deri në 75l në furrat standarde dhe deri në 53l në furrat-mikrovalë, që është ndër më të mëdhatë në dispozicion në treg.
më shumë info
më pak info

Dera e furrës UltraCool

Mund të preket në çdo kohë e kurdoherë
Dera e veçantë me tre xhama apo edhe e katërfisht izolon furrë, duke e bërë atë edhe më të sigurt për fëmijët dhe kafshët shtëpiake. Nxehtësia ngelet brenda, optimohet konsumi i energjisë duke ndaluar humbjet e saj.

Super hapësirë

Gati për recetat XXL
Hapësira e madhe e furrës ju lejon gatimin e një sasie të madhe ushqimi – dhe kjo jo vetëm për shkak të qarkullimit të ajrit në të gjitha nivelet, por edhe për shkak të 46cm gjërësi të tavës së pjekjes në të dy furrat - standarde dhe kompakte. Zgjidhjet inovative lejojnë një hapësirë të brendshme më të mëdha dhe gjerësia furra është plotësisht e përdorshme. Ka më shumë hapësirë në çdo tavë pjekje dhe teknologjia superiore na bën të sigurt se ushqimi është i gatuar në mënyrë të barabartë në të gjitha nivelet.
më shumë info
më pak info

Prova e mishit

Pjekje perfekte në çdo kohë
Duke kontrolluar temperaturën brenda mishit, prova e mishit (MeatProbe) menaxhon të gjithë procesin dhe madje aktivizon alarmin kur është koha e duhur.

Detajet teknike

Gorenje Pininfarina

Niveli i energjisë: A

Volumi i përdorshëm i furrës: 67 L

Furrë me shumë sisteme - 67 l Sipërfaqja më e madhe e përdorshme e pjekjes

Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1.316 cm²

Komandim elektronik me prekje

Metodat e nxehjes:
Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
Rezistenca e sipërme
Ventilatori
Rezistenca e sipërme dhe ventilatori
Rezistenca e poshtëme
Pastrim me funksionin AcquaClean
Nxehësi infra dhe ventilator

Tavë xhami për pjekje

ndarje teli

Sondë termike për mish

Mbajtës i tavës

Filtri i yndyrës prej çeliku inox

Siguresë termoelektrike

Ftohje dinamike e furres DC +

Derë shumë e ftohtë - UCD

Sigurim mekanik i mbylljes së derës

Easy Clean - linjë për pastrim të thjeshtë

Emalim Eko

Rezistenca infra e sipërme e mbuluar

Konsumi i energjisë: 0,85 kWh (Me ventilim), 0,92 kWh (Tradicionale)

Volumi i përdorshëm i furrës: 67 L

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 63,5 × 69,1 × 68 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

Pesha neto: 40,9 kg

Pesha bruto e pajisjes: 45,2 kg

Fuqia e instaluar: 3.300 w

Kodi i artikullit: 313996

Kodi EAN: 3838942683800

Karkasa

Accessories

Produktet e ngjashme