Afër
...
BO658ORAW Furrë inkaso
599,99 €

Furrë inkaso BO658ORAW

Niveli i energjisë: A-10% Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO658ORAW
_product/variations/distinction/colour-whiteTrego të dy variacione
klikoni për të mbyllur
599,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Ngjyra: E bardhe

Volumi i përdorshëm i furrës: 65 L

Furrë me shumë sisteme - 65 l Sipërfaqja më e madhe e përdorshme e pjekjes

Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1.316 cm²

PerfectGrill

Komandim elektronik me prekje

Metodat e nxehjes:
Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
Rezistenca e poshtëme
Rezistenca e sipërme
Nxehësi infra
Ventilatori
Nxehësi infra dhe ventilator
Rezistenca e sipërme dhe ventilatori
Rezistenca e poshtëme
Rezistencë e vogël infra
FastPreheating
Pastrim me funksionin AcquaClean

Ndriçimi i brendshëm

ndarje teli

Sondë termike për mish

Siguresë termoelektrike

Dera e ftohtë

Filtër katalitik i ventilatorit

SilverMatte

Konsumi i energjisë: 0,67 kWh (Me ventilim), 0,92 kWh (Tradicionale)

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 63,5 × 69,1 × 68 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm

Pesha neto: 34,7 kg

Pesha bruto e pajisjes: 39 kg

Fuqia e instaluar: 3.300 w

Kodi i artikullit: 596722

Kodi EAN: 3838782025068

Shtesë

Accessories

Produktet e ngjashme