BO627INI Furrë inkaso

Furrë inkaso BO627INI

Niveli i energjisë: A Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Më shumë hapësirë

Më shumë hapësirë

Më shumë hapësirë për liri më të madhe gatimi
Gjenerata e re e furrave Gorenje fsheh një formë brenda në pjesën e sipërme. Tani qarkullimi i optimuar i ajrit brenda në një vëllim edhe më të madh, bëhet krejtësisht lirisht. Volumi më i madh lejon përgatitjen e tavave më të mëdha të pjekjes dhe sasi më të mëdha të ushqimit, ndërsa jashtë dimensionet tyre mbeten të njëjta. Ndërkohë që më parë me 3, tani furrat e linjës Superiore mundësojnë përdorimin në 5 nivele pjekjeje në të njëjtën kohë. Kapaciteti shkon deri në 75l në furrat standarde dhe deri në 53l në furrat-mikrovalë, që është ndër më të mëdhatë në dispozicion në treg.
më shumë info
më pak info
_products/features/icon - Super hapësirë

Super hapësirë

Gati për recetat XXL
Hapësira e madhe e furrës ju lejon gatimin e një sasie të madhe ushqimi – dhe kjo jo vetëm për shkak të qarkullimit të ajrit në të gjitha nivelet, por edhe për shkak të 46cm gjërësi të tavës së pjekjes në të dy furrat - standarde dhe kompakte. Zgjidhjet inovative lejojnë një hapësirë të brendshme më të mëdha dhe gjerësia furra është plotësisht e përdorshme. Ka më shumë hapësirë në çdo tavë pjekje dhe teknologjia superiore na bën të sigurt se ushqimi është i gatuar në mënyrë të barabartë në të gjitha nivelet.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A

Furrë me shumë sisteme - 65 l Sipërfaqja më e madhe e përdorshme e pjekjes

Volumi i përdorshëm i furrës: 65 L

Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1.316 cm²

PerfectGrill

Komandim mekanik i furrës

Metodat e nxehjes:
Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
Nxehësi infra
Ventilatori
Nxehësi infra dhe ventilator
Rezistenca e sipërme dhe ventilatori
Rezistenca e poshtëme
Rezistencë e vogël infra
FastPreheating
Pastrim me funksionin AcquaClean
Funksioni StayWarm

Ndriçimi i brendshëm

ndarje teli

Siguresë termoelektrike

Derë kompakte me dopio xham e furrës

Filtër katalitik i ventilatorit

SilverMatte

Rezistenca infra e sipërme e mbuluar

Konsumi i energjisë: 0,85 kWh (Me ventilim), 0,92 kWh (Tradicionale)

Fuqia nominale: 3,3 kW

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 63,5 × 69,1 × 68 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-56,8 × 59-59 × 55 cm

Pesha neto: 30,7 kg

Pesha bruto e pajisjes: 35 kg

Fuqia e instaluar: 3.300 w

Kodi i artikullit: 499868

Kodi EAN: 3838942057694

Shtesë

Accessories

Produktet e ngjashme