Afër
...
BO617ORAW Furrë inkaso
339,99 €

Furrë inkaso BO617ORAW

Niveli i energjisë: A Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO617ORAW
_product/variations/distinction/colour-whiteTrego të dy variacione
klikoni për të mbyllur
339,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A

Ngjyra: E bardhe

Volumi i përdorshëm i furrës: 65 L

Furrë me shumë sisteme - 65 l Sipërfaqja më e madhe e përdorshme e pjekjes

Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1.316 cm²

PerfectGrill

Komandim mekanik i furrës

Metodat e nxehjes:
Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
Nxehësi infra
Ventilatori
Nxehësi infra dhe ventilator
Rezistenca e sipërme dhe ventilatori
Rezistenca e poshtëme
Rezistencë e vogël infra
FastPreheating
Pastrim me funksionin AcquaClean
Funksioni StayWarm

Ndriçimi i brendshëm

ndarje teli

Siguresë termoelektrike

Derë kompakte me dopio xham e furrës

SilverMatte

Konsumi i energjisë: 0,85 kWh (Me ventilim), 0,92 kWh (Tradicionale)

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 63,5 × 69,1 × 68 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm

Pesha neto: 30,9 kg

Pesha bruto e pajisjes: 35,2 kg

Fuqia e instaluar: 3.300 w

Kodi i artikullit: 596275

Kodi EAN: 3838782025044

Shtesë

Accessories

Produktet e ngjashme