BO53CLB Furrë inkaso

Furrë inkaso BO53CLB

Niveli i energjisë: A Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO53CLB
_product/variations/distinction/colour-classico-blackTrego të dy variacione
klikoni për të mbyllur
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Klasike

Niveli i energjisë: A

Materiali i panelit të kontrollit: Metali i llakuar

Furrë konvencionale me ventilator (BigSpace) - 65 l Sipërfaqja më e madhe e përdorshme e pjekjes

Volumi i përdorshëm i furrës: 65 L

Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1.316 cm²

Komandim mekanik i furrës

Metodat e nxehjes:
Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
Konvencionale me ventilator
Nxehësi infra
Nxehësi infra dhe ventilator
Pastrim me funksionin AcquaClean

Ndriçimi i brendshëm

ndarje teli

Siguresë termoelektrike

Derë kompakte me dopio xham e furrës

SilverMatte

Konsumi i energjisë: 0,86 kWh (Me ventilim), 0,92 kWh (Tradicionale)

Fuqia nominale: 2,7 kW

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 63,5 × 69,1 × 68 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm

Pesha neto: 29,9 kg

Pesha bruto e pajisjes: 34,2 kg

Fuqia e instaluar: 2.700 w

Kodi i artikullit: 423097

Kodi EAN: 3838942936753

Shtesë

Accessories

Produktet e ngjashme