Afër
...
BC3101AX Furrë e varur inkaso
255,99 €

BC3101AX

Furrë e varur inkaso
Niveli i energjisë: A Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
255,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Forma HomeMade

Pjekje si në furrat tradicionale me dru
Forma karakteristike e rrumbullakët është një nga veçoritë më të dobishme të furrave Gorenje. Frymëzuar nga furrat tradicionale me dru, ajo mundëson ajrin e nxehtë të lëvizë lirshëm. Ushqimi është gatuar gjithmonë në mënyrë perfekte sepse ai eshte ngrohur nga të gjitha anë në mënyrë të barabartë, hijshëm në pamjen e jashtme dhe i shijshëm në ngrënie. Kombinuar me sistemin MultiFlow 360˚ të ventilimit, kjo e bën pjekjen në 5 nivele të mundshme.
më shumë info
më pak info

Më shumë hapësirë

Më shumë hapësirë për liri më të madhe gatimi
Gjenerata e re e furrave Gorenje fsheh një formë brenda në pjesën e sipërme. Tani qarkullimi i optimuar i ajrit brenda në një vëllim edhe më të madh, bëhet krejtësisht lirisht. Volumi më i madh lejon përgatitjen e tavave më të mëdha të pjekjes dhe sasi më të mëdha të ushqimit, ndërsa jashtë dimensionet tyre mbeten të njëjta. Ndërkohë që më parë me 3, tani furrat e linjës Superiore mundësojnë përdorimin në 5 nivele pjekjeje në të njëjtën kohë. Kapaciteti shkon deri në 75l në furrat standarde dhe deri në 53l në furrat-mikrovalë, që është ndër më të mëdhatë në dispozicion në treg.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A

Ngjyra: argjend metalike

Volumi i përdorshëm i furrës: 68 L

Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1.316 cm²

Furrë konvencionale - 68 l

Metodat e nxehjes:
Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
Rezistenca e poshtëme
Rezistenca e sipërme
Nxehësi infra
Rezistencë e vogël infra

Ndriçimi i brendshëm

ndarje teli

Mbajtësi i tavës: Më terheqje

Emalim Eko

Siguresë termoelektrike

Ftohje dinamike e furres - DC

Derë kompakte me dopio xham e furrës

Konsumi i energjisë: 0,88 kWh (Tradicionale)

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 63,5 × 69,1 × 68 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-56,8 × 60-60 × 55 cm

Pesha neto: 26 kg

Pesha bruto e pajisjes: 30,3 kg

Fuqia e instaluar: 9.800 w

Kodi i artikullit: 236901

Kodi EAN: 3838942520402

Karkasa

Accessories

Produktet e ngjashme