FNI4181E1 Ngrirës vertikal për tu montuar poshtë sipërfaqjes së gatimit

Ngrirës vertikal për tu montuar poshtë sipërfaqjes së gatimit FNI4181E1

Niveli i energjisë: A+ Volumi neto l: 235 L Lloji i pajisjes: inkaso e integruar NoFrost Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,2 × 54,5 cm
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Konfigurimi i kursimit

Konfigurimi i kursimit

Kursimi i energjisë
Në rast të një mos përdorimi të zgjatur, frigorifer mund të vendosen për të vepruar në regjimin e kursimit sikurse dhe dera është e mbyllur gjatë gjithë kohës.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

Dera: Derë metalike

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 235 / 212 l

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 12 h

Ekrani: Ekran LED

Shkrirje automatike

NoFrost

Ngrirje e shpejtë

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,85 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 41 dB(A)re1pW

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,2 × 54,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 58,5 × 183,5 × 65 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-57 × 177,5-178 × 56 cm

Pesha neto: 69 kg

Pesha bruto e pajisjes: 71,5 kg

Fuqia e instaluar: 80 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 730973

Kodi EAN: 3838782130410

Shtesë

Produktet e ngjashme