FI4091AW Ngrirës vertikal për tu montuar poshtë sipërfaqjes së gatimit

Ngrirës vertikal për tu montuar poshtë sipërfaqjes së gatimit FI4091AW

Niveli i energjisë: A+ Volumi neto l: 103 L Lloji i pajisjes: inkaso e integruar Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 87,5 × 54,5 cm
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Ngrirje e shpejtë

Ngrirje e shpejtë

Ngrirje e shpejtë
Ky funksion e ngrin ushqimin deri në -24 °C për të ruajtur shumicën e vlerave minerale të ushqimit. Pas rreth 2 ditësh, funksioni fiket automatikisht dhe temperatura në pjesën e ngrirjes i rikthehet vlerave fillestare.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

Dera: Derë metalike

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 103 / 86 l

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 15 h

Komandim elektronik

Komandim manual i shkrirjes

Dritë paralajmëruese për temperaturë shumë të lartë në ndarjen e ngrirësit

Ngrirje e shpejtë

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,52 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 40 dB(A)re1pW

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 87,5 × 54,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 58,5 × 93,5 × 65 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-57 × 87,5-88 × 55 cm

Pesha neto: 34 kg

Pesha bruto e pajisjes: 36 kg

Fuqia e instaluar: 80 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 355219

Kodi EAN: 3838942760068

Shtesë

Produktet e ngjashme