F6181AW Ngrirës vertikal

Ngrirës vertikal F6181AW

Ngrirës vertikal Niveli i energjisë: A+ Volumi neto l: 309 L Lloji i pajisjes: E veçuar Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 180 × 64 cm
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Ngrirje e shpejtë

Ngrirje e shpejtë

Ngrirje e shpejtë
Ky funksion e ngrin ushqimin deri në -24 °C për të ruajtur shumicën e vlerave minerale të ushqimit. Pas rreth 2 ditësh, funksioni fiket automatikisht dhe temperatura në pjesën e ngrirjes i rikthehet vlerave fillestare.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Dera: Derë metalike

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 309 / 261 l

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 309 / 261 L

Kapacititeti i ngrirjes: 25 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 28 h

Komandim mekanik

Komandim manual i shkrirjes

Dritë paralajmëruese për temperaturë shumë të lartë në ndarjen e ngrirësit

Numri i kutive ftohëse: 2

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,82 kWh

Konsumi vjetor i energjesë: 297 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 42 dB(A)re1pW

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 180 × 64 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 64 × 187 × 73 cm

Pesha neto: 77 kg

Pesha bruto e pajisjes: 80 kg

Fuqia e instaluar: 120 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 315982

Kodi EAN: 3838942694714

Shtesë

Produktet e ngjashme