Afër
...
RKI2181E1 Frigorifer i kombinuar - inkaso
489,99 €

Frigorifer i kombinuar - inkaso RKI2181E1

Niveli i energjisë: A+ Volumi neto l: 263 L Lloji i pajisjes: inkaso e integruar Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,2 × 54,5 cm
489,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Konfigurimi i kursimit

Konfigurimi i kursimit

Kursimi i energjisë
Në rast të një mos përdorimi të zgjatur, frigorifer mund të vendosen për të vepruar në regjimin e kursimit sikurse dhe dera është e mbyllur gjatë gjithë kohës.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,2 × 54,5 cm

Dera: Derë metalike

Ngjyra: E bardhe

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

Menteshat e derës: Door to door

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 263 / 260 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 190 / 189 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 73 / 71 L

Kapacititeti i ngrirjes: 3,5 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 18 h

Komandim mekanik

5 rafte xhami

2 rafte xhami

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,79 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 38 dB(A)re1pW

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,2 × 54,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 58,5 × 183,5 × 65 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-57 × 177,5-178 × 56 cm

Pesha neto: 64 kg

Pesha bruto e pajisjes: 66,5 kg

Fuqia e instaluar: 100 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 728284

Kodi EAN: 3838782037207

Shtesë

Accessories

Produktet e ngjashme