Afër
...
RI4121BW Frigorifer inkaso
349,99 €

Frigorifer inkaso RI4121BW

Niveli i energjisë: A+ Volumi neto l: 219 L Lloji i pajisjes: inkaso e integruar Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 122,5 × 54,5 cm
349,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Sistem ventilimi

Sistem ventilimi

Një ventilator ajri bën të sigururt që temperatura të jetë e shpërndarë në të gjithë frigoriferin në mënyrë të barabartë. Kjo përmirëson ftohjen dhe parandalon akumulimin e vesës ose kondensën, duke ruajtur mjedisin optimal për freskinë e qëndrueshme e të gjitha llojeve të ushqimeve.
_products/features/icon - Derë e thellë për shishe

Derë e thellë për shishe

Dera e frigoriferit ka mjaft vend për magazinimin e shisheve të mëdha të xhamit apo ato plastike. Një anë e veçantë mban sendet në vend pa lëvizur dhe pa u dëmtuar, ndërkohë që dera hapet e mbyllet.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 122,5 × 54,5 cm

Dera: Derë metalike

Ngjyra: E bardhe

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 219 / 216 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 219 / 216 L

Komandim mekanik

Ftohje në frigorifer e ndihmuar me ventilator

Drita e brendëshme anësore

1 raft xhami

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,36 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 40 dB(A)re1pW

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 122,5 × 54,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 58,5 × 128,5 × 65 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-57 × 122,5-123 × 56 cm

Pesha neto: 43 kg

Pesha bruto e pajisjes: 45 kg

Fuqia e instaluar: 70 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 354340

Kodi EAN: 3838942756597

Shtesë

Produktet e ngjashme