Afër
...
RFI4160AW Frigorifer i kombinuar inkaso
299,99 €

Frigorifer i kombinuar inkaso RFI4160AW

Niveli i energjisë: A Volumi neto l: 264 L Lloji i pajisjes: inkaso e integruar Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 157,5 × 54,5 cm
299,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Derë e thellë për shishe

Derë e thellë për shishe

Dera e frigoriferit ka mjaft vend për magazinimin e shisheve të mëdha të xhamit apo ato plastike. Një anë e veçantë mban sendet në vend pa lëvizur dhe pa u dëmtuar, ndërkohë që dera hapet e mbyllet.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 157,5 × 54,5 cm

Dera: Derë metalike

Ngjyra: E bardhe

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 264 / 262 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 216 / 214 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 48 / 48 L

Kapacititeti i ngrirjes: 2,5 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 16 h

Komandim mekanik

Drita e brendëshme anësore

5 rafte xhami

Sirtar për perime: 2 sitar për perime

2 mbajtëse vezësh (6×)

1 raft në formë zgarre

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,94 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 42 dB(A)re1pW

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 157,5 × 54,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 58,5 × 163,5 × 65 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-57 × 157,5-158 × 55 cm

Pesha neto: 49,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 51,5 kg

Fuqia e instaluar: 120 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 378829

Kodi EAN: 3838942788635

Shtesë

Produktet e ngjashme