RFI4151AW Frigorifer i kombinuar inkaso

Frigorifer i kombinuar inkaso RFI4151AW

Frigorifer i kombinuar inkaso Niveli i energjisë: A+ Volumi neto l: 234 L Lloji i pajisjes: inkaso e integruar Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 144,5 × 54,5 cm
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Derë e thellë për shishe

Derë e thellë për shishe

Dera e frigoriferit ka mjaft vend për magazinimin e shisheve të mëdha të xhamit apo ato plastike. Një anë e veçantë mban sendet në vend pa lëvizur dhe pa u dëmtuar, ndërkohë që dera hapet e mbyllet.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Dera: Derë metalike

Ngjyra: E bardhe

Ngjyra: E bardhe

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 234 / 232 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 185 / 183 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 49 / 49 L

Kapacititeti i ngrirjes: 2,5 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 16 h

Komandim mekanik

Ngrirje e shpejtë

Drita e brendëshme anësore

3 rafte xhami

Sirtar për perime: 2 sitar për perime

1 mbajtëse vezësh (6×)

1 raft në formë zgarre

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,69 kWh

Konsumi vjetor i energjesë: 251 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 40 dB(A)re1pW

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 144,5 × 54,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 58,5 × 151 × 65 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-57 × 144,5-145 × 55 cm

Pesha neto: 45 kg

Pesha bruto e pajisjes: 47 kg

Fuqia e instaluar: 100 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 354961

Kodi EAN: 3838942754005

Shtesë

Produktet e ngjashme