Afër
...
RBIU6092AW Frigorifer nën pult - inkaso
389,99 €

RBIU6092AW

Frigorifer nën pult - inkaso
Volumi neto l: 130 L Lloji i pajisjes: inkaso Niveli i energjisë: A++ Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,6 × 82 × 54,5 cm
389,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Kuti për shumë funksione

Shumë funksionale dhe praktike
Kjo kuti me mbulesë në derën e frigoriferit mund të përdoret për magazinimin e disa ushqimeve: djathë, qepë dhe ushqime të tjera me erë të fortë. Ajo mban ushqimin e freskët dhe e mbron atë nga tharja, ndërsa mbulesa e silikonit mund të përdoret si mbajtëse vezësh ose për akull.

Ndarje të lëvizshme

Tërhiqen dhe dalin jashtë lehtësisht
Ndarje me udhëzues që dalin me tërheqje shpejt dhe lehtë për të arritur ushqimet në pjesën e pasme të frigoriferit. Ndarjet e xhamit të temperuar janë shumë të qëndrueshme dhe mund të mbajnë deri në 22 kg ushqim.

Menteshë e sheshtë

Mbyllje dhe hapje e lehtë e derës
Mentesha rezistente e derës lejon magazinimin e sendeve të rënda në ndarjet e derës, si dhe hapjen e derës me një kënd prej 115 °. Kjo lejon një vështrim më të qartë në brendësi dhe e bën vendosjen e nxjerrjen e ushqimeve në frigorifer më të përshtatshme se sa dyert e mëparshme. Nëse dera është lënë pak sa hapur, mentesha do ta mbyllë atë plotësisht për të ruajtur energjinë.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A++

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,6 × 82 × 54,5 cm

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

Menteshat e derës: Door to door

Dera: Derë metalike

Ngjyra: E bardhë

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 130 / 126 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 109 / 105 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 21 / 21 L

Kapacititeti i ngrirjes: 2 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 12 h

Komandim mekanik

2 rafte xhami

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,39 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 39 dB

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,6 × 82 × 54,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 63,5 × 88 × 60 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 60-60 × 82-90 × 55 cm

Pesha neto: 35 kg

Pesha bruto e pajisjes: 37 kg

Fuqia e instaluar: 80 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 527168

Kodi EAN: 3838942090097

Karkasa

Produktet e ngjashme