Afër
...
RBI4181E1 Frigorifer inkaso
489,99 €

Frigorifer inkaso RBI4181E1

Niveli i energjisë: A+ Volumi neto l: 288 L Lloji i pajisjes: inkaso e integruar Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,2 × 54,5 cm
489,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Konfigurimi i kursimit

Konfigurimi i kursimit

Kursimi i energjisë
Në rast të një mos përdorimi të zgjatur, frigorifer mund të vendosen për të vepruar në regjimin e kursimit sikurse dhe dera është e mbyllur gjatë gjithë kohës.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,2 × 54,5 cm

Dera: Derë metalike

Ngjyra: E bardhe

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 288 / 280 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 259 / 251 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 29 / 29 L

Kapacititeti i ngrirjes: 2 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 14 h

Komandim mekanik

Ftohje në frigorifer e ndihmuar me ventilator

5 rafte xhami

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,75 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 38 dB(A)re1pW

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,2 × 54,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 58,5 × 183,5 × 65 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-57 × 177,5-178 × 56 cm

Pesha neto: 62,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 65 kg

Fuqia e instaluar: 105 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 728397

Kodi EAN: 3838782040948

Shtesë

Produktet e ngjashme