Afër
...
NRKI5181CW Frigorifer i kombinuar - inkaso
599,99 €

Frigorifer i kombinuar - inkaso NRKI5181CW

Niveli i energjisë: A+ Volumi neto l: 278 L Lloji i pajisjes: inkaso e integruar NoFrost DualAdvance Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,5 × 54,5 cm
599,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - NoFrost i dyfishtë

NoFrost i dyfishtë

Optimim i sistemit të dyfishtë të qarkullimit të ajrit
Qarkullimi intensiv i ajrit të ftohtë në pjesën ngrirjes redukton nivelin lagështisë dhe parandalon akumulimin e akullit përreth ushqimit në muret e ngrirësit. Në pjesën frigoriferike, ajo ofron kushte optimale të ruajtjes së ushqimit. Kjo çon në ftohje optimale dhe kontrollin e ngrirjes, ku secila përshtatatet në proceset respektive në dy pjesë të veçanta të pajisjes.
më shumë info
më pak info
_products/features/icon - Derë e thellë për shishe

Derë e thellë për shishe

Dera e frigoriferit ka mjaft vend për magazinimin e shisheve të mëdha të xhamit apo ato plastike. Një anë e veçantë mban sendet në vend pa lëvizur dhe pa u dëmtuar, ndërkohë që dera hapet e mbyllet.
_products/features/icon - Menteshë e sheshtë

Menteshë e sheshtë

Mbyllje dhe hapje e lehtë e derës
Mentesha rezistente e derës lejon magazinimin e sendeve të rënda në ndarjet e derës, si dhe hapjen e derës me një kënd prej 115 °. Kjo lejon një vështrim më të qartë në brendësi dhe e bën vendosjen e nxjerrjen e ushqimeve në frigorifer më të përshtatshme se sa dyert e mëparshme. Nëse dera është lënë pak sa hapur, mentesha do ta mbyllë atë plotësisht për të ruajtur energjinë.
më shumë info
më pak info

Konfigurimi i kursimit

Kursimi i energjisë
Në rast të një mos përdorimi të zgjatur, frigorifer mund të vendosen për të vepruar në regjimin e kursimit sikurse dhe dera është e mbyllur gjatë gjithë kohës.

Ngrirje e shpejtë

Ngrirje e shpejtë
Ky funksion e ngrin ushqimin deri në -24 °C për të ruajtur shumicën e vlerave minerale të ushqimit. Pas rreth 2 ditësh, funksioni fiket automatikisht dhe temperatura në pjesën e ngrirjes i rikthehet vlerave fillestare.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,5 × 54,5 cm

Dera: Derë metalike

Ngjyra: E bardhe

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

Menteshat e derës: Door to door

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 278 / 262 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 203 / 202 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 75 / 60 L

Kapacititeti i ngrirjes: 3 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 13 h

Komandim elektronik

NoFrost DualAdvance

Ngrirje e shpejtë

Drita e brendëshme

5 rafte xhami

Sirtar për perime: 2 sitar për perime

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,77 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 42 dB(A)re1pW

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,5 × 54,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 58,5 × 183,5 × 65 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-57 × 177,5-178 × 56 cm

Pesha neto: 59 kg

Pesha bruto e pajisjes: 61,5 kg

Fuqia e instaluar: 100 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 325550

Kodi EAN: 3838942710872

Shtesë

Produktet e ngjashme