Afër
...
NRKI2181E1 Frigorifer i kombinuar - inkaso
619,99 €

Frigorifer i kombinuar - inkaso NRKI2181E1

Niveli i energjisë: A+ Volumi neto l: 269 L Lloji i pajisjes: inkaso e integruar NoFrost DualAdvance Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,2 × 54,5 cm
619,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Konfigurimi i kursimit

Konfigurimi i kursimit

Kursimi i energjisë
Në rast të një mos përdorimi të zgjatur, frigorifer mund të vendosen për të vepruar në regjimin e kursimit sikurse dhe dera është e mbyllur gjatë gjithë kohës.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,2 × 54,5 cm

Dera: Derë metalike

Ngjyra: E bardhe

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

Menteshat e derës: Door to door

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 269 / 248 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 183 / 180 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 86 / 68 L

Kapacititeti i ngrirjes: 8 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 16 h

Ekrani: Ekran LED

NoFrost DualAdvance

Çelsi për ftohje intensive

5 rafte xhami

2 rafte xhami

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,80 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 39 dB(A)re1pW

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,2 × 54,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 58,5 × 183,5 × 65 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-57 × 177,5-178 × 56 cm

Pesha neto: 66 kg

Pesha bruto e pajisjes: 68,5 kg

Fuqia e instaluar: 115 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 728330

Kodi EAN: 3838782038068

Shtesë

Accessories

Produktet e ngjashme