Afër
...
RK60359OCH Frigorifer i kombinuar i veçuar
760,99 €

RK60359OCH

Frigorifer i kombinuar i veçuar
Volumi neto l: 342 L Lloji i pajisjes: E veçuar Niveli i energjisë: A++ Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 188,7 × 64 cm
760,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Sistem ventilimi

Një ventilator ajri bën të sigururt që temperatura të jetë e shpërndarë në të gjithë frigoriferin në mënyrë të barabartë. Kjo përmirëson ftohjen dhe parandalon akumulimin e vesës ose kondensën, duke ruajtur mjedisin optimal për freskinë e qëndrueshme e të gjitha llojeve të ushqimeve.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A++

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 188,7 × 64 cm

Hapja e derës: E djathtë

Dera: Derë plastike

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 342 / 321 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 231 / 229 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 111 / 92 L

Kapacititeti i ngrirjes: 4 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 21 h

Komandim mekanik

Ftohje në frigorifer e ndihmuar me ventilator

Çelsi për ftohje intensive

Led ndriçim

4 rafte xhami

1 mbajtëse vezësh (12×)

2 enë në derën e ngrirësit

Sirtari i akullit

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,63 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 41 dB

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 188,7 × 64 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 64 × 194 × 72,5 cm

Pesha neto: 77 kg

Pesha bruto e pajisjes: 80 kg

Fuqia e instaluar: 120 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 444690

Kodi EAN: 3838942899560

Karkasa

Produktet e ngjashme