Afër
...
NRK-ORA-W Frigorifer i kombinuar i veçuar
889,99 €

NRK-ORA-W

Frigorifer i kombinuar i veçuar
Volumi neto l: 278 L Lloji i pajisjes: E veçuar NoFrost DualAdvance Niveli i energjisë: A+ Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 179,5 × 54,5 cm
889,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

NoFrost i dyfishtë

Optimim i sistemit të dyfishtë të qarkullimit të ajrit
Qarkullimi intensiv i ajrit të ftohtë në pjesën ngrirjes redukton nivelin lagështisë dhe parandalon akumulimin e akullit përreth ushqimit në muret e ngrirësit. Në pjesën frigoriferike, ajo ofron kushte optimale të ruajtjes së ushqimit. Kjo çon në ftohje optimale dhe kontrollin e ngrirjes, ku secila përshtatatet në proceset respektive në dy pjesë të veçanta të pajisjes.
më shumë info
më pak info

Sistem ventilimi

Një ventilator ajri bën të sigururt që temperatura të jetë e shpërndarë në të gjithë frigoriferin në mënyrë të barabartë. Kjo përmirëson ftohjen dhe parandalon akumulimin e vesës ose kondensën, duke ruajtur mjedisin optimal për freskinë e qëndrueshme e të gjitha llojeve të ushqimeve.

Super e ftohtë

Ftohje e shpejtë pas pazareve të gjata.
Funksioni i ftohjes intensive ul temperaturën në frigorifer në 3 °C, e cila është më e ulët se zakonisht me gati gjysmën. Kombinuar me vëllimin e madh në ndarjen frigoriferike të frigoriferit, kjo temperaturë është ideale për ftohjen e shpejtë të ushqimeve, pas një udhëtimi (pazari) të gjatë. Pas gjashtë orësh, funksioni fiket automatikisht dhe temperatura aty kthehet në gjendjen fillestare.
më shumë info
më pak info

Ndarje të lëvizshme

Tërhiqen dhe dalin jashtë lehtësisht
Ndarje me udhëzues që dalin me tërheqje shpejt dhe lehtë për të arritur ushqimet në pjesën e pasme të frigoriferit. Ndarjet e xhamit të temperuar janë shumë të qëndrueshme dhe mund të mbajnë deri në 22 kg ushqim.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 179,5 × 54,5 cm

Hapja e derës: E djathtë

Ngjyra: E bardhë

Volumi gjithsej bruto/neto: 278 / 260 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 203 / 200 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 75 / 60 L

Kapacititeti i ngrirjes: 7,5 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 13 h

Kontroll elektronik në derë

Alarm akustik për derë të hapur

NoFrost DualAdvance

Ftohje në frigorifer e ndihmuar me ventilator

Ngrirje e shpejtë

Çelsi për ftohje intensive

Led ndriçim

1 raft xhami

1 mbajtëse vezësh (12×)

Ndarja Cool'n'Fresh

Sirtari i akullit

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,73 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 42 dB

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 179,5 × 54,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 60 × 186 × 69 cm

Pesha neto: 77,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 83,5 kg

Fuqia e instaluar: 100 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 243849

Kodi EAN: 3838942521591

Karkasa

Produktet e ngjashme