NRF7180AX Frigorifer i veçantë
759,99 €

Frigorifer i veçantë NRF7180AX

Frigorifer i veçantë Niveli i energjisë: A Volumi neto l: 435 L Lloji i pajisjes: E veçuar Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 70 × 182 × 68 cm
759,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - NoFrost Plus

NoFrost Plus

Jo më shkrirje e mundimshme
Një nga sistemet më të mira të ftohjes në treg, të instaluar në pjesën e ngrirjes, parandalon akumulimin e akullit duke mbajtur konsumin e energjisë të ulët, ndërsa në pjesën frigoriferike, kjo mban një mikroklimë ideale për ushqime të freskëta. Qarkullimi i ajrit të jonizuar ndalon tharjen e ushqimit dhe ruan vitaminat e tij e vlerat ushqyese e minerale.
më shumë info
më pak info
_products/features/icon - Sistem ventilimi

Sistem ventilimi

Një ventilator ajri bën të sigururt që temperatura të jetë e shpërndarë në të gjithë frigoriferin në mënyrë të barabartë. Kjo përmirëson ftohjen dhe parandalon akumulimin e vesës ose kondensën, duke ruajtur mjedisin optimal për freskinë e qëndrueshme e të gjitha llojeve të ushqimeve.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A

Ngjyra: Inox

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 435 / 423 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 327 / 324 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 108 / 99 L

Kapacititeti i ngrirjes: 5 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 8 h

Komandim mekanik

Ftohje në frigorifer e ndihmuar me ventilator

3 rafte xhami

1 mbajtëse vezësh

Rafte në derën e ngrirësit: 2

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 1,34 kWh

Konsumi vjetor i energjesë: 489 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 43 dB(A)re1pW

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 70 × 182 × 68 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 76,9 × 189,1 × 75,5 cm

Pesha neto: 80 kg

Pesha bruto e pajisjes: 88 kg

Fuqia e instaluar: 206 w

Kodi i artikullit: 380209

Kodi EAN: 3838942790201

Shtesë

Produktet e ngjashme