Afër
...
DFP850E Derë mbuluese dekorative për furrën me mikrovalë
50,99 €

Derë mbuluese dekorative për furrën me mikrovalë DFP850E

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,5 × 46,2 × 6,3 cm
50,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Materiali i panelit ballor: Xham dhe furçë alumini

Dorezë plastike

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,5 × 46,2 × 6,3 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 67,5 × 42,5 × 60 cm

Pesha neto: 8 kg

Pesha bruto e pajisjes: 11 kg

Kodi i artikullit: 695294

Kodi EAN: 3838942203046

Shtesë